Speltips: Häcken asian -1,5 till 1.850 hos bet365.

Returmöte för Häcken mot Klaksvik från Färöarna, denna gång hemma på Bravida Arena! Häcken “fick med sig” 0-0 från bortamötet, men som enligt mig och många andra var ett ganska stort bottennapp. Nu tror jag att Häcken stämmer i bäcken och tar sig vidare komfortabelt.

Efter den senaste matchen mot Klaksvik studsade Häcken tillbaka med besked i matchen mot Elfsborg i Allsvenskan. Efter att ha släppt in 1-0 ganska tidigt i matchen, lyckades man vända till 3-1 och även göra det med en man mindre i femtio minuter efter Sadiqs röda kort.
Klaksvik däremot har inte spelat någon match sedan mötet med Häcken då ligan borta på Färöarna ännu inte startat, vilket bara är positivt för Häcken.

Klasskillnaden är tydlig enligt mig

Det första mötet mellan lagen var en match där Häcken dominerade bollinnehavet kraftigt, men hade svårt att komma till de där solklara målchanserna. Att kunna dominera en matchbild så pass mycket som Häcken ändå gjorde på bortaplan i ett Europakval-möte berättar ändå för mig vilket klasskillnad det är på de här två lagen i grunden. Det är svårt för vilket lag som helst att åka till Färöarna och vinna med 2-3 bollar.

Kommer Häcken upp i någon typ av nivå är man otäcka att möta, och når man bara 80% av den nivån ska man inte ha några problem att slå Klaksvik hemma på det snabba konstgräset på Bravida Arena. Någon form av rotation kommer det inte heller vara tal om, då man verkligen vill ta sig vidare så långt som möjligt i detta kval.

Med styrkebeskedet mot Elfsborg senast i ryggen och klasskillnaden jag trots allt tycker det är mellan de här två lagen väljer jag att spela Häcken asian -1,5 till 1.850 hos bet365!
This is the stats tab
This is the post tip