Under 3.0 mål asian spelas i Häcken-Leipzig.
Pengarna tillbaka på exakt tre mål, vinst på 0, 1 eller 2. Förlust på 4.

Häcken hade inte mycket att sätta emot i första matchen. En okej start första 25 minuterna, men sedan rann det på och slutade 4-0 till tyskarna, som ändå vilade flera VM-spelare (forsberg bl a). Alms gäng skapade framför allt väldigt lite egna chanser.

Dubbelmötet är såklart redan klart och det öppnar upp för rotation hos Leipzig: som aviserat att en stor del va truppen kommer bestå av U19-spelare. Emil Forsberg kommer dock spela:
– Han kommer spela och han kommer spela från start. Hur länge han kommer spela beror på hans fysiska status och hur matchen utvecklas. Om det är möjligt skulle jag vilja låta honom spela 60 minuter, berättar Rangnick.

Werner är dock fortfarande out.

Har svårt att se Häcken göra mål här. Det skiljer en klass mellan lagen och frågan är om inte Häcken gör klokt i att fokusera på Allsvenskan i det här läget - sladdar där och spelar redan på söndag.

Matchen kommer spelas på konstgräs, vilket nog Leipzigspelarna är ovana med. Det kommer återigen vara runt 25 grader och strålande sol när matchen spelas. Visst finns risken att det blir träningsmatchskaraktär och öppna spjäll här med tanke på att lagen inte har något att förlora. Men tycker det är troligare att bägge lagen bara vill ta sig igenom matchen utan att dra på sig onödiga skador. Känslan är att det kan bli rätt avslaget.

Ska vi säga att Häcken nollas medan Leipzig gör max två mål?


This is the stats tab
This is the post tip