Liepaja gör under 0,5 mål mot Häcken. BLGM nej funkar också, till något lägre odds.

Första matchen stod 0-0 i 74 minuter innan Irandust bröd dödläget. Tack vare två ytterligare mål genom Paulinho och Celik slutade matchen 3-0 till Häcken. Med andra ord - det här är till 99% klart. Häcken behöver inte vinna här. Lite samma läge som för Malmö FF i tisdags alltså. Och på söndag väntar en knepig bortamatch mot Djurgården i Allsvenskan. Alltså:
Läge för offensiv rotation och energispar.

Det allra viktigaste för att segla in det här lugnt i mål är att inte släppa in några onödiga mål - vilket är det ändå som kan ge letterna lite "hugg". Andreas Alms Häcken är normalt sett väldigt skickliga defensivt. Även om Rasmus Lindgren, Erik Friberg och Alex Faltsetas kanske är viktigast borde de vara relativt oberoende av vilka som spelar.

Liepaja skapade inte särskilt mycket i första matchen och det borde vara goda chanser att de blir nollade även här - särskilt eftersom matchen spelas på Häckens konstgräs. Kan ju knappast vara ett favoritunderlag för letternas del även om det förekommer konstgräs även där. Lettisk fotboll ger jag inte mycket för, särskilt inte klubblagsdelen när det vankas bortamatch.

Nej, det här tror jag Häcken reder ut relativt enkelt.

1,2-0?

This is the stats tab
This is the post tip