Häcken tar emot The New Saints på onsdagen.
Mitt speltips: Häcken att göra över 2,5 mål i matchen.

Alltid lurigt att bedöma klassen på de här lagen tidigt i rundorna. Men walesiska ligan är alltså rankad plats 50 i Europa. Kan jämföras med Allsvenskan som är rankad 23:a. Nu är TNS rätt överlägsna i sin liga, men jag skulle bedöma att de håller ungefär Superettanklass. Grottade ner mig i deras dubbelmöte med isländska Vikingur ifjol och det var en total slakt på bortaplan. 2-0 (3.04-0.09 i xg). Inget talar för att TNS skulle vara så mycket bättre i år.

Kvalar ofta, men går i stort sett aldrig vidare.

Rätt läge att möta Häcken?

Häcken har trots skador spelat på en hög nivå hela säsongen. Skadebiten ser väl något bättre ut nu. Som väntat ryktas en del spelare vara på väg bort, vilket kan stjäla fokus. Ur det perspektivet är det kanske rätt läge att möta Häcken.

Men tycker ändå de visade i andra halvlek mot AIK att de kan spela på en hög nivå fortsatt. Fått in Amor Layouni som är ett nyförvärv som blir spelklar direkt. Bra med ytterligare ett offensivt alternativ. Traore, som missade helgens match, är med i truppen. Ett jätteplus om han kan spela, vilket inte känns helt givet. Vi får se.

Häcken lär vilja döda det här dubbelmötet direkt här så att de kan spela av returen i Wales. Utgår från att det sätts full fart från start. Hemma på konstgräset är Häcken extremt bra och jag tror klasskillnaden kommer visa sig.

Gjort tre eller fler mål i sex av sju hemmamatcher och hemma på Bravida är Häcken enormt bra. Mot ett sämre motstånd som inte är i säsong tycker jag Häcken ska ses med toppchans att vinna och jag tror inte de nöjer sig förrän dubbelmötet är avgjort.

2-0 ht och 4-0 som slutresultat?
This is the stats tab
This is the post tip