Speltips: Häcken att göra mål i båda halvlekarna till 1.80 hos bet365

_____

Viktig match under söndagen när varken BK Häcken eller Varbergs BoIS har råd med några poängtapp. Häcken vill hänga på Elfsborg och Malmö FF i toppen medan Varberg har fått ett större avstånd till lagen ovanför i nedflyttningsstriden.

Häcken
Senaste match: Zalgiris - BK Häcken
Skott/Skott på mål
14/7 - 15/4
Äntligen fick Häcken utdelning och kunde även hålla någorlunda tätt bakåt. På förhand skulle det bli en jämn match men Häcken var effektiva och hade 0-3 innan en snöplig reducering kom. Oavsett ett fantastiskt resultat att ta med sig i returmötet. Bäst var att nyförvärvet Srdjan gjorde två mål och en assist.

Varberg
Senaste match: Varberg - Mjällby 0-3
xG: 1.18 - 2.7 (wyscout)
Skott/Skott på mål
9/3 - 13/6
Ösregn och vind skapade svåra förutsättningar. Varberg kändes hetare i inledningen och fick till ett par bra lägen. Mjällby skulle dock få en enkel bjudning in i matchen via en svag hemåtpass, därefter kunde Mjällby spela smart och utnyttja ett desperat Varberg på bästa sätt.

Avstängd: 
Ibrahim Sadiq (Häcken), Oliver Stanisic (Varberg). Två viktiga spelare för båda lagen.

Båda nyförvärven Mads Borchers och Kristoffer Hoven blev inbytta senast och fick cirka 30 minuter på planen. I veckan kom däremot information om att mittfältaren Eliton Junior lämnar för finska Kups. Ett stort tapp och det börjar se tufft ut nu för Varberg.

Srdjan Hrstic blev klar för Häcken under veckan. Häckens dyraste värvning någonsin. Presenterade sig verkligen direkt med två mål och en assist. Storlek och fart ifrån Serbiska högstaligan. 

Klar blev också
Severin Nioule, 18-årig ivorian som tränat med klubben under våren. Kan spela på båda kanterna som har sin spets i sin snabbhet. 

Dessutom har klubben lånat in Ishaq Abdulrazak som vi alla känner till ifrån hans fina tid i IFK Norrköping.

En match som bara kan sluta på ett sätt, eller?

Att möta ett spelsuget och självförtroendeboostat BK Häcken på Bravida är oftast en mardröm. Ett Varberg som ska försöka mäta sig med Häcken på konstgräset ska egentligen inte kunna sluta med någon poäng. Tror Häcken städar av Varberg från början till slut och det enda som kan stoppa laget från seger här är om man tar för lätt på uppgiften.

Speltips: Häcken att göra mål i båda halvlekarna till 1.80 hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip