Hajduk Split:

Har inlett ligaspelet i Kroatien med två tunga segrar – 2-1 mot Dinamo Zagreb och 1-0 mot Rijeka efter förlusten i kroatiska supercupen, 0-1 mot Dinamo. Nu får man ta paus från ligaspelet med ett möte i Europa Conference Leagues kvalspel mot grekiska PAOK.

På hemmaplan har Hajduk-tränaren Ivan Leko hamnat i lite blåsväder och stängts av i fem matcher för hur han använt mindre lämpligt språkbruk mot en domare. Här får han dock ta plats vid sidlinjen, men Leko får klara sig utan skadade Rokas Pukstas.

PAOK:

Får klara sig utan bortafans i Kroatien av säkerhetsskäl. Den grekiska ligan har inte sparkat i gång än för PAOK:s del. I fjol slutade laget från Thessaloniki på fyra i den grekiska ligan, och föll i cupfinalen mot AEK Athen.

PAOK tränas av Razvan Lucescu, son till den rumänske stortränaren Mircea Lucescus, som inledde Europa Conference League-kvalet med att ta sig förbi israeliska Beitar. Efter en mållös första match i Thessaloniki kunde PAOK vinna med solida 4-1 i Jerusalem.

Tajt dubbelmöte?

Svårbedömt dubbelmöte. Hajduk Split har inlett ligaspelet bra med två fina segrar samtidigt som PAOK inte sparkat i gång sitt ligaspel ännu, men där man alltså tog sig förbi israeiliska Beitar i förra kvalrundan. Det kommer nog bli ett jämnt och tajt dubbelmöte. Hajduk Split har inlett säsongen med två matcher som innehållit blott ett mål, samt en som gick över 2.5-målslinan tack vare ett sent segermål i den 93:e minuten från nu skadade Pukstas och även om PAOK satte fyra baljor i returen i Israel så förblev det första mötet mållöst. Under 2.5 mål finns till 1,69 hos Pinnacle.
This is the stats tab
This is the post tip