Halmstad -1,0 spelas till 1.77 hos bet365 . Pengarna åter vid uddamålsseger.

Superettan
5 Halmstads BK 10 6 2 2 16:10 +6 20p
15 IK Frej 11 2 2 7 13:23 -10 8p

Halmstad degraderades från Allsvenskan i fjol, och inför den här säsongen fanns det höga förväntningar på hallänningarna i Superettan.
Till en början sladdade laget betänkligt - Halmstad stod på fyra poäng efter fyra omgångar. Men efter en svag inledning valde Igor Krulj att byta spelsystem, vilket har i efterhand har visat sig vara ett genidrag. Halmstad är nu obesegrade i sju raka matcher, och fem av dessa har slutat med seger.
Laget kommer senast från en seger i hallandsderbyt mot Varberg med 3-2, där japanen Kosuke Kinoshita stod för ett hattrick.
Försvararna Peter Larsson (10/1) och Johan Westerberg (10/2) är avstängda, vilket såklart är ett minus, men i övrigt ser truppstatusen bra ut.

Igor Krulj:
– Vår backlinje kompletterar och kompenserar varandra och har gjort det bra hittills. Jag har en bild i huvudet kring hur vi ska lösa det och det finns goda ersättare i truppen. Det kommer att ge sig under veckan.

IK Frej har långt ifrån samma förväntningar på sig som hemmalaget.
Täby-klubben klarade sig kvar med nöd och näppe i fjol! Laget klarade sig kvar efter kvalspel mot Akropolis, där bortamålsregeln fällde avgörandet.
Inledningen på den här säsongen var katastrofal. Efter sju omgångar hade Frej endast en poäng. Nu är formen bättre, och Frej kommer från en seger hemma mot Öster med 3-2. Men det är just på hemmaplan poängen har tagits. På resande fot är laget fortfarande poänglösa. Svårt att se den trenden vända på Örjans Vall, inte minst med tanke på den formen Halmstad visat upp.

Tippar 3-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip