Speltips: Halmstad - BP

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-07-25 19:00
Land: Sverige
Liga: Superettan
Odds: 1.83
Tips: BLGM
BP gästar Halmstad i vad som för ett par år sedan hade kunnat vara en allsvensk match.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen. Finns till bra odds hos SpeedyBet.

Båda lagen har nätat i 10 av 16 BP-matcher hittills i Superettan.
För HBK:s del har det skett i bara 5 av 16 matcher.

Men så hade ju HBK en oerhört tuff start på säsongen där de bland annat gjorde väldigt få mål. Sparkade tränaren och fick in Magnus Haglund. Denne har fått viss ordning på laget, som sett bättre ut senaste 5-7 matcherna. Blev ett litet hack i den uppåtgående kurvan mot Mjällby i helgen (förlust med 2-0). Laget har nu stor press på sig att vinna i stort sett varje match för att hitta in i toppstriden (tio poäng upp till kvalplats och ett gäng lag där emellan kan i slutändan bli för mycket ändå). Bara seger som räknas här. Varit rätt så pålitliga vad gäller målskyttet på hemmaplan (mål i sex av åtta) och passande motstånd. BP har nämligen släppt in näst flest mål i serien (ingen nolla i sju raka bortamatcher och har bara två nollor på hela säsongen).

Så jag känner mig rätt trygg i att HBK gör mål. Då är frågan om BP lyckas med samma sak, vilket alltså jag tror.
BP går in i den här matchen som nästjumbo. Tycker ändå BP känns lite halvt på gång av vad jag sett efter uppehållet. Att laget föll mot Brage borta är ingen skam. Såg dock rätt starka ut mot Norrby i helgen och tog en bra 3-1-skalp där. Svårt att säga att det är oförtjänt att laget ligger på nedflyttningsplats när halva ligan är spelad, men jag tycker laget är för bra för att gå så dåligt. Finns en del talangfulla pjäser kombinerat med spelare som har allsvensk rutin. Känslan är att laget varit "mittenlags-bra" offensivt men "bottenlags-dåligt" defensivt. Kan de släppa in färre billiga mål så bör de kunna gå bättre under hösten än vad de gjort hittills.

Tycker Halmstad blivit lite väl stora favoriter här. Visst ser HBK bättre ut under Haglund, men Superettan är verkligen jämn och alla kan slå alla. När HBK fick in Ante Johansson i laget trodde jag att lagets defensiv skulle stå ut som en av seriens bästa. Så har det inte riktigt blivit och laget har släppt in mål hemma mot lag som Syrianska, Gais, Öster och Frej.

Halmstad ska bara göra mål här och jag tror som sagt BP kommer få sina chanser också. Hur det slutar vet jag inte, men resultat som 1,2,3-1,2 ligger nära till hands i min bok.
  Halmstad - BP
Spela på Speltips Halmstad - BP
Polsater - 24 Juli 2019 - 10:52
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - BLGM - ja
1.83
15:00  Albot - Lajovic
Tennis - ATP Basel - Albot
1.73
21:00  Tottenham - FK Crvena zvezda
Fotboll - Champions League - TOT under 2,5 mål
1.80
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Måndag 21/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming