Djurgården reser till Halmstad på måndagen.
Mitt speltips: Rak seger på bortalaget. Bethard , FastBet eller bet365 .

DIF var nog laget som imponerade allra mest under vårsäsongen. Följde upp det med en helt dominant insats mot Örebro i återstarten (3-0). Då fick Asoro starta för första gången i Allsvenskan och känslan är att det finns potential att förbättra elvan med honom på den positionen. Trots flyttrykten är Witry kvar i truppen och EM-spelaren Schuller kom till spel trots begränsat med förberedelse senast. Många spelare i bra form och konkurrens på de flesta positonerna. Enda minuset här är väl att matchen spelas på gräs, inte favoritunderlaget för DIF.

Halmstad gnetar på. I match efter match vet alla hur de kommer spela. Välorganiserat klassiskt 4-4-2 där Antonsson är den att se upp med offensivt. Svåra att slå. Ante Johansson och Baffo organsierar defensiven med den äran. Gjort det rätt okej hittills med tio inspelade poäng på nio matcher. Hade lite medstuds mot Bajen senast när de kvitterade på tilläggstid. Rätt skön match för deras del med publikåterkomst - har allt att vinna.

Men jag tror inte de räcker till här. Håller Djurgården som seriens bästa lag för dagen - har radat upp bra prestationer. Enda förlusten kom nere i Degerfors, där det var svåra förhållanden. Men ändå spel mot ett mål innan Edvardsen gjorde mål från halva plan en av få gånger Degen hade bollen. Så länge de spelar enligt en match i veckan-schema kommer de kunna förbereda sig väl och spela med bästa möjliga lag. Då är de väldigt svåra att nöta ned. Har också en bänk som är bred nog för att kunna hoppa in och påverka.

Nej, tror DIF bara är ett hack för bra här. Till runt dubbelt känns bortatvåan klart sund, underlaget till trots.

This is the stats tab
This is the post tip