Superettansöndag på ingång:
Halmstad asian -1 spelas mot IK Frej. Fullvinst på spelet om Halmstad vinner med två eller fler mål, pengarna tillbaka om det bara blir uddamålsseger.

Halmstad är såklart en stor besvikelse hittills, men frågan är om inte förra omgångens 2-0-seger mot Mjällby var lite "proppen ur". Fick, efter två raka mållösa matcher, äntligen vinna. Var även en bra prestation rent spelmässig, segern var odiskutabel. Har långsamt blivit bättre under nye tränaren Magnus Haglund och förhoppningsvis får vi se ett Halmstad som ligger på en stabil och hög nivå framöver.

Det skiljer bara en poäng mellan de här lagen i tabellen, men kvalitetsskillnaden ska vara större än så över tid.

11. Halmstad 13 4 2 7 12:14 14
13. Frej 13 3 4 6 14:25 13

Frej går trögt. Bara vunnit en av de senaste sex matcherna. Den här veckan har laget dessutom haft fyra spelare iväg på träningsläger med samarbetsklubben Hammarby:
Utlånade brassen Zé Vitor och ghananen Abdul Halik Hudu samt två spelare som tillhör Frej permanent - Hjalmar Ekdal, 20, och Pedro Ribeiro, 29. Knappast en optimal uppladdning att fyra
Lägg till att Hammarby förmodligen vill sälja Marcus Degerlund, som spealt för Frej under våren.

Knappast en optimal uppladdning för Frej.

Halmstad ska ha toppchans här. Måste rada upp segrar för att få lite hugg på åtminstone kvalplatsen. Bör ha hyfsade förutsättningar att göra det med tanke på vilka namn som finns i truppen. Känslan är att segern senast var väldigt nyttig. Rätt spelare fick nätal och göra bra prestationer. Hållit nollan i tre raka hemmamatcher. Ska vara en klass bättre än Frej och en ny klar hemmaseger känns trolig.

2-0?

This is the stats tab
This is the post tip