Häcken reser till Halmstad på söndagen.
Mitt speltips: Häcken att ha över 5,5 skott på mål. Finns att lira på Expekt .

Rekommenderade samma spel på Elfsborg när boråsarna mötte Halmstad i onsdags. Det spelet satt i 46:e minuten och det hade faktiskt räckt att räkna målen för att spelet skulle rättas grönt. 6-1.

Konstaterade då:
"Halmstad har lägst bollinnehavssnitt hittills. Inte så oväntat med tanke på hur laget brukar spela och vilka lag de mött hittills (tufft schema och sen fick de spela 10 mot 11 en stor del av BP-matchen senast). Räknar med att laget faller hem och låter Elfsborg ta tag i spelet här."

Kan lägga till att bara Degerfors haft fler avslut emot än HBK hittills. Lär inte bli en lättare match när BK Häcken väntar.
Högmos gäng har fått en mycket bra start på säsongen. Trots att de dras med skador på bra spelare öser de in mål och spelar sitt vanliga fina offensiva spel.

Häcken öser på

Bortalaget har klarat den här skott på mål-linan i fyra av sex matcher. Har upp mot 16-18 avslut per match i snitt. Även om de tar ledningen i matcher så öser de på och fortsätter gå för fler mål. Här tror jag de kommer ta tag i taktpinnen och ha runt 60% boll.

Tror att Haglund/Pelle Olsson kommer ta hem laget och stå lågt med en fyrbackslinje. Bör bli mycket spel runt Halmstads straffområde. Där är Häcken så pass vassa att de lätt borde kunna lösa sex avslut på mål sett över 90 minuter. Har ett flertal heta spelare offensivt och ytterbackar som fyller på.

Jag tycker det här är en rätt låg lina för offensiva Häcken mot ett HBK som lär stå lågt. Marknaden har klar favorit på över 2,5 mål, så det väntas bli åtminstone tre mål. Skulle så bli fallet är vi redan en bra bit på vägen.

Speltips: Häcken att ha över 5,5 skott på mål (minst sex skott på mål)
This is the stats tab
This is the post tip