Bajen gästar Halmstad på söndagen.
Mitt speltips: Under 2,5 mål i matchen. Lucky Sports .

Hade det inte varit för AIK och i viss mån IFK Göteborgs kriser den här säsongen hade nog Hammarbys prestationer varit mer i blickfånget. Det ser nämligen väldigt dåligt ut spelmässigt. Skadeproblem (Djukanovic, Collander), stor spelaromsättning, nyförvärv (Mikkelsen, Nalic, Tekie m.fl.) som inte hittat rätt i spelet och tänkta nyckelspelare (Sadiku, Besara) som varit varit sämre än tidigare. Cifuentes har inte kommit fram till vilken startelva som är rätt och det har laborerats friskt där det ena alternativet har sett sämre ut än det andra.

Haft under 2,5 mål i sex av elva matcher hittills. Om spelet tidigare säsonger var underhållande och fullt av målchanser är det numera segt och stelt. Bajen står inte alls att känna igen.

Pålitliga Halmstad

Halmstad har haft under 2,5 mål i sex av tio matcher. Med Haglund vid rodret vet man vad som väntar. Välorganiserat lag som inte bjuder på något alls. Inga utsvävningar. När de möter ett större lag på hemmaplan tenderar gräset vara lite längre. Det tas tid vid fasta situationer. Furbo. Skapar överlag inte så mycket och gör sällan fler än ett mål per match.

Räknar kallt med att det blir så även här. Sedan ett par veckor har de fått tillbaka Baffoe, vilket över tid bara måste vara ett plus att ha bredvid alltid pålitlige Ante Johansson. Även om 2023-Bajen inte är vad vi vant oss vid tror jag Halmstad har stor respekt för Cifuentes gäng. Tror de kommer stå lågt och låta ett uddlöst Bajen rulla runt bollen.

Jag tror underspelet är en bra startposition att börja matchen med. Tror inte det här ballar ur till en hawaiihistoria alls, kan se 0-0, 1-1 eller liknande som slutresultat.

Speltips: Under 2,5 mål i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip