Fet match i toppen av Superettan där jag tror vi kan få se en öppen match mellan två bra lag.

SUPERETTAN
3. Helsingborg 11 7 3 1 21:9 24
5. Halmstad 11 6 3 2 18:12 21

Halmstad hemma
5 2 2 1 7:5 8

Formen
O, V, V, O, V

Senaste match
Halmstad - Frej 2-2

Helsingborg borta
5 2 3 0 9:4 9

Formen
V, O, V, V, V

Senaste match
Helsingborg - Degerfors 4-1

Två tungviktare i Superettan drabbar samman på torsdagen. Platsen är Örjans Vall och det är strax efter Ryssland-Saudi så inget att skylla på för att missa denna. Jag tror att vi får se en öppen tillställning mellan två lag som vill ha tre poäng. Falkenberg och AFC är i topp. Helsingborg har en jättebra trupp och kommer med i princip sitt bästa lag här. 4-1 senast mot Degerfors, men det var ett Degerfors med en man mindre. Jag är inte imponerad av Helsingborgs spel - men deras resultat går inte att klandra.

Finns spets i Moro, Bojanic, Bjarnason, Dahlberg, Timossi, Eriksson. Det har Halmstad också. Oremo, stekhete Kinoshita, kvicke Boakye osv. Halmstad har varit svårslaget en tid nu och har visat både att de kan göra mål (åtta på tre senaste) och släppa in (fem på senaste två): 3-0 mot Öster, 3-2 mot Värnamo och 2-2 mot Frej.

Helsingborg favorit men jag blir samtidigt inte heller förvånad om Halmstad vinner heller, jag tycker de har ett bättre grundspel än Helsingborg, som mest lever på individuella prestationer. Spelet blir Mål!

SPELTIPS
Jag spelar båda lagen gör mål till 1.83 hos Bethard (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip