En speciell match för hemmalaget Halmstads BK. Det är nämligen så att klubben fyller 100 år. Således spelas matchen klockan 20.00 på kvällen då deras premiär spelades vid den tidpunkten då. Häftig upplevelse för supportrarna och det lär bli en härlig förfest. Men en seger kommer inte av sig själv, Landskrona står på andra sidan och kommer givetvis göra allt för att förstöra festen. Landskrona kommer ifrån en slätstruken insats mot Östersund som slutade 1-1, dessförinnan helt utspelade av Västerås där det blev 3-0 förlust. Det känns som verkligheten börjar komma ikapp Landskrona samtidigt kan laget ta med sig segern mot Halmstads BK och den insatsen har nog hemmalaget en viss respekt för.

Halmstads BK kommer ifrån en stark bortaseger mot Brage som satt långt inne. Det dröjde till den 88onde matchminuten innan Baffo kunde placera in 1-2 på straff. Annars tycker jag att formen är god och trots förluster visar laget vilken kvalite det finns. Laget befäster ledningen av Superettan och det här är en match de bara ska ta ännu en seger och förhoppningsvis rycka ifrån ytterligare.


Avstängd: Melker Heier (Landskrona)

___

Sådana här speciella tillställningar brukar generellt innebära ett extra taggat hemmalag som verkligen lär gå full fart framåt. Landskrona tror jag inte har så mycket att sätta emot ett starkt Halmstads BK som bara ser Allsvenskan framför sig nu. Tror laget kommer ta kommandot redan från start och hemmalaget har klart bättre spelare och tempo i sig. Detta kommer gå vägen och bli ytterligare en trea.

Spel: Halmstads BK -1 asian till 1.72 hos Unibet

This is the stats tab
This is the post tip