Speltips: Halmstad draw no bet till 1.78 hos nya Expekt

________

Dags för slutomgångarna av Allsvenskan där det väntas en hel del spänning, åtminstone för hemmalaget Halmstads BK som har allt att spela för. Nu kommer laget ifrån välbehövlig vila efter att ha haft en dyster form i senaste omgångarna. På besök kommer Mjällby som varit stabila under året och tagit ”tillräckligt” med poäng. Därmed kanske mättnadskänslan bidragit till en mer sviktande form på tre raka förluster.

Halmstad
Senaste match: Halmstad - Degerfors 0-0
xG: 1.84 - 0.67
Skott/skott på mål: 14/2 - 11/2
Possession(%): 44 - 56
Hörnor: 5 - 2
En match där Halmstad dominerar genomgående och bör ha vunnit matchen. Men det gäller att förvalta målchanserna som Degerfors som så ofta bjuder på. Det positiva är åtminstone att Naeem och Cooper Love hittar varandra allt bättre och bättre. De lyckas skapa en hel del oreda för motståndarna.

Mjällby 
Senaste match: AIK - Mjällby 1-0
xG: 0.59 - 0.21
Skott/skott på mål: 10/3 - 6/3
Possession(%): 53 - 47
Hörnor: 2 - 5
En tuff match på förhand mot ett AIK som var tvunget att vinna. Det väntades en stor anstormning redan från start och Mjällby lyckades inte komma in i matchen. Det hela blev en långtråkig historia där det inte bjöds på mycket alls.

- Kazper Karlsson (Halmstads BK) är avstängd och missar därmed den viktiga matchen. I övrigt är truppläget oförändrat.
- Herman Johansson (Mjällby) är också avstängd. I övrigt rapporteras läget även här vara oförändrat.

Halmstad vill mest och offrar mest

Måstematch för Halmstad som har ett väldigt tufft spelschema kvar så frågan är om det inte krävs tre poäng här. Laget har ändå ett par bra prestationer med sig och bör ha vunnit senast mot Degerfors och även tagit poäng mot Elfsborg nyligen på hemmaplan. Nu är det ett jämnt motstånd i form av Mjällby som alltid är tuffa att spela emot och stått överlag för en bra säsong. Här tror jag dock att desperationen väger tyngst och Halmstad får utdelning för sina chanser man skapat på sistone på hemmaplan. Tycker insatsen tillbaka vid oavgjort känns mer tryggt här på ett blött och tungt Örjans Vall där Halmstad behöver tre poäng.

Speltips: Halmstad draw no bet till 1.78 hos nya Expekt
This is the stats tab
This is the post tip