Halmstad är som alla vet en klass för sig i årets Superettan. De ser otroligt starka ut och dominerar i princip varenda match. Trelleborg är också ett starkt lag som har en trupp för toppen. Däremot har resultatskörden varit skral i jämförelse med en del prestationer med tappade ledningar. Nu är man långt ifrån toppen och det behövs nog en vinst här för att inte tappa för mycket mark.

Trelleborg har under uppehållet valt att matcha mot tufft Allsvenskt motstånd i form av IFK Göteborg och Malmö FF. Båda slutade med 2-0 förluster. Halmstads BK har också ställts emot Allsvenskt under uppehållet. Värnamo har besegrats med 1-0 och det blev förlust med 2-0 mot BK Häcken.

Status i Trelleborg: Mikko Viitikko (avstängd), Mohammed Saeid (skadad). Har sedan tidigare ett par långtidsskadade. I matchtruppen på hemsidan noteras att Bödvar Bödvarsson, Johan Blomberg och Henry Offia är tillbaka.

Status i Halmstads BK: Värt att notera är att Simon Lundevall, Emil Tot Wikström och Marcus Olsson missar matchen.

Tycker att Halmstad uppträder stabilt och det ska till mycket för att bryta deras fina form. De spelar smart och resultatorienterat. Mot ett frejdigt Trelleborg ska det kunna skapas ordentligt med chanser och även hålla tätt bakåt mot Trelleborgs offensiv som inte helt kommit igång. Håller det enkelt här och spelar Halmstad att vinna matchen.

Spel: Halmstad till 1.63 hos Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip