SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Halmstad fortsätter jakten på allsvenskt spel hemma mot Västerås på lördagen.
Mitt speltips: asian -1 på HBK. Spelet sitter om hemmalaget vinner med 2+ mål. Push och pengarna tillbaka vid uddamålsvinst. Förlust på spelet om VSK nyper poäng.
Odds 2.05 hos bet365 .

Trots försäljningen av skyttekungen Wiedesheim-Paul har Halmstad fortsatt rada upp segrar. 6-1-1 senaste åtta matcherna där enda förlusten kom borta mot J Södra, då flera spelare var corona-out. 15 insläppta på 24 matcher är väldigt starkt. Andreas Johansson + Baffo leder seriens bästa försvar. På hemmaplan har laget hållit nollan i 8 av 12 matcher, vilket såklart är en bra grund för att kunna vinna. Offensivt finns fortsatt bra spelare som Boman, Sadat, Kroon m.fl.

Med sex omgångar kvar har HBK fem poäng ner till Öster på kvalplatsen. Det här är ett fint läge att ta ännu ett kliv mot Allsvenskan.

Möter ett av seriens sämsta bortalag, VSK. Västerås har tagit 21/29 poäng hemma på sitt konstgräs. 1-2-4 i gräsmatcherna hittills i år. Västerås har understundom legat skrynkligt till tabellmässigt, vilket hela tiden känts orimligt sett till truppens kvalitét och det faktum att de underpresterat poängmässigt sett till hur matcherna sett ut. Men nu har de tre raka segrar - därmed har de skapat distans neråt i den jämna tabellen. Ligger åtta, men har fortfarande bara fyra poäng ner till kvalplats. Ska dock mycket till för att de ska bli indragna på allvar igen. Har nog lagt väldigt mycket krut på veckans tidigare matcher: Ljungskile borta och Akropolis hemma. Nog fokuserat på att gå all in där medan allt de eventuellt kan få med sig från HBK-matchen är ren bonus. Avbräck här då mittfältaren Tronêt (flest minuter av samtliga VSK-spelare i år) är avstängd.

HBK ser fortsatt stabila ut och visar inte några tecken på nervdarr. Är en klass bättre än VSK och bör ha mycket bra chans att ta ännu en seger på en hösttung Örjans Vall.

2-0?

This is the stats tab
This is the post tip