Halmstad med 6 raka segrar har tagit ett stort försprång nu i Superettan med 11 matcher kvar. Mycket kan hända fortfarande men visst ser det väldigt bra ut för Halmstad. Senast förstörde Halmstad jubileumsfesten i Jönköping genom en fullständig kross. Försvarsspelet och anfallsspelet sitter där det ska. Laget har släppt in färst mål i Superettan men också gjort flest.

Västerås befinner sig i andra änden av tabellen. Mer exakt på kvalplats. Läget är inte det minsta stabilt och laget skulle behöva någon förändring för att komma på rätt fot igen. Försvarsspelet senast visar att allt inte står rätt till, en riktigt Hawaii-match som slutade i 4-4. Det positiva är att Granath fortsätter ösa in mål och med en pålitlig målskytt kan man absolut lämna bottenstriden.
__

Visserligen lär Västerås SK lägga fokus på defensiven i denna match och backa hem. Jag tror dock att det kan passa bra mot Halmstad på Örjans Vall. Det kommer att dyka upp stora ytor vilket VSK kommer att kunna utnyttja. Tror heller inte att Halmstad går mållösa i denna match.

Spel: Båda lagen gör mål till 1.81 hos Pinnacle

This is the stats tab
This is the post tip