16-delsfinal i norska cupen.

OBOS-LIGAN
10. Ham-Kam 6 1 3 2 9:11 6

ELITESERIEN
9. Sarpsborg 08 8 2 4 2 11:10 10

Det är inte direkt något brutalt bra spelutbud den här torsdagen. Men ett spel jag gillar har jag kommit över i norska cupen.

Ham Kam, lag som öppnat sisådär i norska andraligan - motsvarande Superettan - mot Sarpsborg som kanske borde haft någon poäng till i högstaligan. Förra säsongen var Sarpsborg årets komet och var halvvägs in på säsongen med och utmanade Rosenborg i toppen. Nu blev det en tredjeplats till slut och det var en sensation det också.

I år kanske laget inte kommer kunna hålla samma höga nivå men det är ändå ett EL-lag vi snackar om, så truppen är tämligen bred och ska kunna slåss på mer än en front. Fick 2-2 mot fjolårstvåan Molde senast, då var man i ledning både en och två gånger, men Molde kom tillbaka. Där känner Sarpsborg att de borde ha vunnit och det kan vara så att man tar ut "ilskan" mot Ham Kam i stället.

Tätt matchschema just nu, samtidigt tror jag Saprsborg värderar en seger nu efter fem raka ligamatcher utan att vinna. Även om Sarpsborg roterar något så tror jag de har en god chans att vinna här.

SPELTIPS
Jag lirar Sarpsborg till 1.67 hos MrGreen (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip