bet365 livestreamar matchen.

På Volksparkstadion blir det ingen enkel uppgift för Hamburger när Holstein Kiel gästar dem i den tyska andradivisionen. Hamburger är klara favoriter till att vinna mötet, men med tanke på hur svajigt deras försvarsspel har varit kan jag bara inte se dem hålla nollan i matchen. Det har de inte heller varit så skickliga på sedan omstarten och svårt blir det också när Holstein Kiel har hittat målformen. Båda lagen är starka i sina offensiv, men inte i försvaret, så jag räknar med att båda lagen nätar i matchen.

För tabelltrean Hamburger, som ligger på den enda kvalplatsen i tabellen, gäller det att inte tappa mark till tabellfyran Heidenheim, som är en poäng bakom dem, samt tabellfemman Darmstadt, som är sex poäng efter Hamburger. Sedan uppehållet har Hamburger haft stora bekymmer i backlinjen, där de har spelat 2 - 2 borta mot Greuther Fürth, mållöst hemma mot tabellettan Arminia Bielefeld, 2 - 3 borta mot tabelltvåan Stuttgart och senast blev det 3 - 2 vinst hemma mot Wehen, som ligger nästsist.

Hamburger är med sina 55 mål på 29 omgångar det laget som har gjort flest mål i ligan. Framåt är de urstarka. Högeryttern David Kinsombi i Hamburger var glödhet i den senaste matchen mot Wehen och nätade två gånger. Men Hamburger tillät motståndarna att avfyra 6 skott på mål och 7 utanför och hade bekymmer med att vinna andrabollar. Då blev det två insläppta mål mot ett av de sämsta laget i ligan. Mot Holstein Kiel har inte Hamburger råd med detta slarv, eftersom konsekvenserna kan bli värre.

Holstein Kiel ligger på en åttonde plats i tabellen och är inte på något sätt ofarliga, även om de kommer till denna match med två raka förluster som ägde rum mot Bochum borta med 1 - 2 och tabellettan Arminia Bielefeld hemma med 1 - 2. Dessförinnan spelade Holstein Kiel 3 - 2 hemma mot tabelltvåan Stuttgart och 2 - 2 borta mot mittenlaget Regensburg. Även Holstein Kiels försvar har underpresterat länge och läckt in mål, men offensiven har verkligen levererat och nätat även i förlustmatcherna.

Med tanke på den stora styrkan i offensiven som finns hos båda lagen, samt att de båda dras med bekymmer i försvaret, är det en stor sannolikhet, i mitt tycke, att vi får se båda lagen fortsätta ösa in mål och även släppa in minst ett varsitt mål i matchen.

Speltips Hamburger - Holstein Kiel:
Båda lag gör mål - odds 1.80 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Hamburger:
Julian Pollersbeck, Josha Vagnoman, Timo Letschert, Rick van Drongelen, Tim Leibold, David Kinsombi, Adrian Fein, Aaron Hunt, Bakery Jatta, Joel Pohjanpalo & Sonny Kittel.

Bekräftad startelva Holstein Kiel:
Joannis Gelios, Phil Neumann, Hauke Wahl, Stefan Thesker, Johannes van den Bergh, Salih Özcan, Alexander Mühling, Jonas Meffert, Jae-Sung Lee, Fabian Reese & Emmanuel Iyoha.
---

This is the stats tab
This is the post tip