Hammarby -1,5 spelas mot AFC Eskilstuna. Tvåmålsseger eller mer krävs.
2.15 hos bet365 .

Jättedags för Bajen att ta sin första trea här. Inlett svagt poängmässigt:
1-1 mot Elfsborg i en match som kunde gått hursomhelst. Bojanic öppna mål-bom sved för bajarna där.
1-1 i Kalmar FF i en match där Bajen hade ett stort övertag. Djurdjic tilläggstidsmål som var någon decimeter offside sved där.
2-1-förlust mot Helsingborg senast i en match där skåningarna tog över i andra halvlek.

Bara två poäng efter tre matcher är en missräkning - borde ha vunnit någon av de inledande två sett till hur matcherna såg ut. Tycker kapaciteten i laget är rätt så hög, även om de lider av att Junior skade-saknas. Något saknas på det centrala mittfältet, helt klart. Men här bör de ha så pass stort bollinnehav och övertag att det sminkas över en del. Kjartansson kunde gjort tre mål mot Kalmar, men förblev mållös. Nätade dock mot Helsingborg - vilket nog var välbehövligt. Läge för fortsatt utdelning här.

AFC har hajpats en del under säsongsupptakten. Och det är klart, laget imponerade i Svenska Cupen. Inledde sedan Allsvenskan med att avfärda IFK Göteborg. Men jag tycker laget målats upp som lite bättre än vad de i själva verket är. Blev rätt utspelade mot Sirius (slutade 3-2 till slut) och hade en del tur som fick 1-1 mot ett svagt Örebro senast. Tycker ÖSK var bättre i matchen och det visade inte minst liveoddsen där Örebro spelades ner som favorit när det stod lika. Nyckelspelarna Jarl och Michel kom inte till spel (frågetecken här) och laget tvingades byta ut bägge mittbackarna (Björkman och Leon) samt Avdic pga skador. Björkman ska vara tillgänglig, men de andra är frågetecken.

Sex ordinarie spelare saknades eller klev av mot Örebro alltså, knappast optimalt. Nu är ett par av de spelarna ändå med i den uttagna truppen på AFC:s hemsida. För mig går det dock att ifrågasätta AFC:s info - senast stod Michel inte med i truppen, men han dök ända upp i officiella startelvan innan han ströks efter uppvärmningen. 20 spelare har tagits ut och truppen ska bantas med ett par namn - är det Leon och Avdic som försvinner månne?

Ska dock inte spela någon roll vilka som kommer till spel. Det är dags för Bajen att få lite utdelning. Kommer vara storpublik och bra laddning som vanligt - får knappt en mer tacksam uppgift än så här i nuläget. Islossning väntar?

3-0?

Speltips: 1 asian hcp -1,5 - 2.15 bet365

This is the stats tab
This is the post tip