Bajen och Häcken rundar av cupgruppspelet på söndagsförmiddagen.
Mitt speltips: X2 eller asian +0,5 på bortalaget Häcken.

Fjolårets finallag drabbar samman och en kvartsfinalplats ligger i potten.

Enkla förutsättningar:
- Bajen vinner gruppen vid seger.
- Häcken om de tar poäng.

Fördel Häcken från start alltså. Särskilt eftersom Bajen uppenbarligen verkar ha det fortsatt svårt att hålla nollan. Inte ens mot Ytterhogdal och Falkenberg klarade de av att hålla tätt. Sparkade Billborn i fjol och tof in Milojevic. Han lämnade i vintras och nu bygger de om igen med Cifuentes. Min känsla är att Hammarby i nuläget inte riktigt är redo att utmana om de översta platserna i tabellen. Även Häcken tillhör den gruppen lag där det fullträff kan ge toppkänning, men det kommer vara små marginaler och de kan lika gärna sluta åtta-nia. Fyra raka inbördes matcher mellan de här lagen har slutat kryss och det känns som två rätt jämna lag på förhand. Jag tror Häcken har bra förutsättningar att inte förlora här.

Svårt att dra några större slutsatser om tidigare tävlingsmatcher då Ytterhogdal och Falkenberg varit svaga. Men Häcken har väl sett något bättre ut. Får här tillbaka Jeremejeff och Samuel Gustafson i matchtruppen, vilket är två stora plus i min bok att de är med som alternativ.

Hammarby är rättmätiga favoriter på hemmaplan men har väl blivit lite väl stora sådana. De måste förr eller senare gå fram och gambla för att hitta ett ledningsmål, en sån matchbild borde kunna passa Häcken rätt så bra då de har ett par fina kontringsspelare.

Nytt kryss?

This is the stats tab
This is the post tip