Speltips: Hammarby - BP

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2018-04-16 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.67
Tips: 1
Rak seger för Bajen hemma mot BP spelas i måndagens enda allsvenska match.

BONUSSPEL: Markus Gustafsson i BP att få gult kort till 3.80 hos Coolbet. BP spelade rätt aggressivt mot Häcken. Tre gula kort då. Matchen döms av Stefan Johannesson, som viftade upp sju kort i MFF-AIK förra veckan och ofta viftar frikostigt med korten.

Bajen är enda laget som stod på sex pinnar efter två omgångar. Har väl inte glänst överdrivet mycket rent spelmässigt, men ett rätt tryggt försvarsspel har öppnat upp för möjligheten att ta segrar. När chanserna dykt upp offensivt har de tagit dem. Till den här matchen är Erkan Zengin tillgänglig för spel, vilket borde ge en viss boost till laget. Finns många offensiva alternativ i truppen och inga direkta skadeproblem att tala om. I offensiven finns också Paulsen som ett vapen på fasta situationer. Nye anfallaren Djurdjic, som såg rätt kall och otajmad ut mot Blåvitt, har nu fått ytterligare tid med laget - vilket rimligtvis borde vara positivt.

BP slog i hemmapremiären BK Häcken med 2-0. Starkt såklart, men jag tycker inte det resultatet ska överskattas. BP spelade, faktiskt, rätt aggressivt - vilket Häcken inte klarade av att hantera. Provocerades så till den grad att de drog på sig två röda kort. Spelmässigt tycker jag inte BP imponerade. Kontrade in ett mål efter Häckenmisstag och gjorde sedan 2-0 med två man mer när Häcken gamblade. Häcken tryckte långa stunder ner BP trots en man mindre. I premiären torskade BP med 2-1 mot Norrköping - siffror som borde/kunde varit större. Jag ställer mig fortfarande frågande till deras försvarsspel - håller defensiven när de sätts på prov på allvar? Det får vi svar på ikväll antar jag, då Bajen borde kunna föra spelet och skapa en del.

Tycker Bajen har många bra offensiva spelare och ett försvarsspel som känns klart bättre nu än tidigare under våren. Tycker de ska ha toppchans mot en nykomling som BP på hemmaplan så länge de inte underskattar motståndet. Finns fler matchvinnare med spets i truppen och bättre bänkalternativ som kan komma in och påverka matchen.

Hemmaseger.

2-1 igen?
  Hammarby - BP
Spela på Speltips Hammarby - BP
Polsater - 16 April 2018 - 08:55
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
mathiashoho - 2018-04-16 11:01

bajen har väl aldrig vunnit 3 matcher i rad.....eller har jag fel??????


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Häcken - Liepaja
Fotboll - EL-kval - Lie under 0,5 mål
2.10
19:00  AIK - Shamrock Rovers
Fotboll - Europa League - 1 och håller nollan
1.74
20:33  Cali Maks - Tand Tuff
Trav - Bergsåker - H2H 1
1.75
11:00  Verdasco - Carreno-Busta
Tennis - ATP Båstad - Carreno-Busta
1.87

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar