Hammarby ska försöka vända på 1-3 hemma mot serbiska Cukaricki.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen. Bethard eller FastBet .

Första matchen slutade som sagt 3-1. Bajen måste med andra ord vinna med minst två mål för att ta det här till förlängning. Eftersom bortaregeln som bekant är borta är det förlängningsläge om Bajen leder med 2-0. Perfekt utgångsläge för mål tycker jag.

Första matchen var rätt så öppen med en hel del målchanser åt bägge håll. Serberna var tekniskt skickliga och utnyttjade Bajens försvarsmisstag på ett obarmhärtigt sätt. Även om de kommer få det lite tuffare på konstgräset tror jag de är skickliga nog att såra Hammarby vid ett par tillfällen. Särskilt eftersom Hammarby måste göra minst två mål och lär ställa upp med offensiv balans på sin uppställning.

Bajens insats i Serbien var nog den sämsta de gjort under Milojevic. Helt okej motstånd såklart, men ska inte vara omöjligt att vända på det här. Gjorde en bra insats nere i Göteborg i helgen där det var mer eller mindre ett mirakel att de inte lyckades få in bollen. Skapade mängder av målchanser, vilket är lovande inför den här matchen (även om det såklart inte är bra att de inte fick in bollen). Känslan är att offensiven är bra nu när Accam kommit igång så att de har lite fler alternativ att laborera med där framme.

Milos har tajtat till defensiven en del sedan han kom in (med hjälp av Paulsen också). Men med tanke på att serberna såg vassa ut i första matchen kan de mycket väl göra mål här. Blir det så måste Hammarby göra tre. Finns väl viss risk att matchen dör ut lite i väntan på förlängning om Hammarby går upp till 2-0. Men övriga resultat gör att minst ett av lagen måste gå all in för att göra mål. Kan vara bra bevaka den här matchen live då det säkert kommer uppstå lägen att spela på mål till högre odds än inför. Jag tycker dock det här oddset är så pass lockande att jag tycker det är värt ett prespel också.

Speltips: Över 2,5 mål i matchen.

This is the stats tab
This is the post tip