SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Hammarby tar emot Elfsborg på söndagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.
1.70 hos bet365 .

Bägge lagen har haft över 2,5 mål i 8/15 allsvenska matcher hittills.

Mycket intressant match att vänta här. Hammarby imponerade i förra helgens derby och följde upp det med en ny bra insats mot Norrköping. Det var en jämn match som nog borde slutat kryss, men där Bajen lyckades avgöra med matchens sista spark. Ger en bra boost inför fortsättningen att ha lite medstuds efter en annars jobbig första halva av säsongen.

Har spelat med trebackslinje i de senaste matcherna, vilket gett laget mer stabilitet. Frågan är om de fortsätter med det. Oavsett spelsystem tror jag det blir offensivt balanserat i en sån här match. Går ytterst sällan mållösa från hemmamatcher.

Bara Malmö och Norrköping har gjort fler mål än Elfsborg hittills. Har väldigt bra form på nyckelspelare som Olsson, Frick och Jesper Karlsson. Gick upp till 4-0 på 20 minuter senast mot Falkenberg, vilket öppnade för att de kunde byta ut fyra spelare redan i halvtid. Dessa bör ha rätt så fräscha ben här, vilket blir viktigt med tanke på att det bara är två dagars vila som gäller. Gjort mål i 13/15 matcher hittills och bör ha goda chanser att nära även här.

Tycker det ska vara bra chans för bägge lagen att näta här. Och jag tror inget av lagen är särskilt nöjda med ett kryss, så jag tror inte vi landar på 1-1. Därför känns överspelet klart bra här. Den som har is i magen kan vänta tre-fyra minuter in i matchen och ta samma spel live till ett förmodat högre odds.

Speltips: Över 2,5 mål i matchen.

This is the stats tab
This is the post tip