SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Hammarby tar emot Falkenberg på onsdagen.
Mitt speltips: Hammarby leder i halvtid och vinner matchen. 1/1 halvtid/fulltid alltså.
2.10 hos bet365 .

Jag gick framgångsrikt emot Bajen i helgens match mot Helsingborg, då jag rekommenderade spel på 1X. Spelet satt, men det var lite stolpe in för mig och alla er som ryggade. Helsingborg bjöds nämligen på 1-0 av Hammarbymålvakten Ousted. Var en rejäl och svårförklarig målvaktstavla, men kanske kom den pga att dansken inte var koncentrerad. Han hade nämligen väldigt lite att göra en stor del av matchen. Fram till baklängesmålet tycker jag Bajen hade bra koll på spelet och det kändes om att de var det klart bättre laget. Men när HIF fick första målet kunde de backa hem, dra ner på tempot och maska resten av matchen. Bajen anno 2020 har svårt mot den typen av motstånd.

Till slut fick Hammarby dock in 1-1 och även om en poäng nog är en besvikelse så är det ändå stor skillnad att få med sig någonting mot att åka hem tomhänta. Prestationen överlag tycker jag var okej, precis som den var mot Örebro veckan (3-0-seger) veckan innan. Hammarby har en bit kvar till 2019-formen, men nog är de lite på gång allt.
Hammarbys xg i de senaste matcherna (statistik från wyscout):
Hammarby-ÖSK 3.71-0.34
Helsingborg-Hammarby 0.4-2.35.

Falkenberg har radat upp fyra raka utan förlust. Det svänger om laget:
- Åkte på sen kvittering hemma mot HIF.
- Bjöd tillbaka mot IFK Göteborg i en match där det kunde blivit typ 6-3.
- 2-0 mot Peking blev 2-2 innan laget gjorde 3-2 just före tilläggstid. Drog dock på sig en straff och matchen slutade 3-3.
- 0-0 i en dryg timme mot Örebro innan två snabba mål följdes av straffavgörande i 89:e.

Nu vann visserligen Falkenberg mot Örebro på konstgräs. Men jag tycker fortfarande att Falkenberg inte är ett lag som trivs på konstgräs. Här har de en extradags vila, men Bajen har en bättre trupp och bör kunna få in tre-fyra fräscha namn i elvan.

I grunden skiljer det en klass mellan lagen. Hammarby börjar så sakteliga komma igång och jag tror de har mycket bra chans att vinna här. Tror de, precis som Örebro, kommer inleda i ett högt tempo och jag blir inte förvånad om det är avgjort redan i paus.

This is the stats tab
This is the post tip