Bajen inleder tävlingssäsongen hemma mot Falkenberg.
Mitt speltips blir en specialare: Bajen vinner + under 4,5 mål i matchen. Går att lägga som ett bet builder-spel på LeoVegas , Expekt eller Unibet .

Tycker det här specialspelet täcker in väldigt många resultat jag ser som troliga här. 2/3/4-0 eller 2/3-1. Har sett Hammarby en del under försäsongen och måste säga att jag är rätt imponerad. Många matcher har de sett väldigt bekväma ut bakåt faktiskt, vilket känns ovant att säga om Hammarby. Tror de har rätt bra chans att hålla nollan här faktiskt.

Framåt är Bajen alltid Bajen. Finns alltid en explosion i truppen där de kan ösa in fyra-fem mål. Men det är ändå första tävlingsmatchen för säsongen med allt vad det innebär, tror inte allt kommer sitta hundraprocentigt redan nu. Verkar bland annat vara lite oklart kring Selmanis status i truppen.

Falkenberg har åkt ur två serier i rad och huserar i division ett i år. Stor besvikelse i klubben över det såklart. Säkert bra chans att ta klivet upp till Superettan snart igen, men måste säga att truppen inte ser så imponerande ut i en kontext där de ställs mot allsvenska lag. Tror de får svårt att skapa lägen och hota Bajen här. Samtidigt finns en stabilitet och stolthet i klubben så jag tror inte Falken bara rasar ihop och släpper in sju mål här.

Bajen är välmotiverade storfavoriter här och de bör satsa på cupspelet för att nå Europa, precis som de gjorde i fjol. Kvalificerade sig som bekant inte för det via Allsvenskan. En okej prestation ska räcka till seger väldigt ofta mot det här Falkenberglaget. Men det är trots allt inte så ofta det blir fem eller fler mål i en match. Därför känns det här specialspelet bra här.

This is the stats tab
This is the post tip