Hammarby tar emot Häcken på söndagen.
Mitt speltips: Under tre mål asian. Bethard eller bet365 . Spelet innebär att du får pengarna tillbaka om det blir exakt tre mål. Vinst på spelet vid noll, ett eller två. Förlust vid fyra eller fler.

Häftig match mellan serieledande Häcken och trean Bajen. Därmed viktiga poäng på spel såhär i omstarten. Jag väljer att ta ett underspel då jag tycker linan är rätt hög. Varför?

För att förlora spelet behöver matchen innehålla fyra mål. Bara sex av 20 matcher de spelat tillsammans har haft fyra eller fler mål. Nu har lagen haft uppehåll i en månad med allt vad det innebär i form av tappat matchtempo etc. Jag ser framför mig att det tar ett tag för lagen att hitta in i det spelmässiga igen efter ett sånt break. Kan tänka mig att det blir rätt så avvaktande spel. Dessutom väntar SMHI att det blir 26-28 grader varmt, vilket kan påverka spelarna.

Hammarby har under uppehållet tappat Lahdo och Williot Swedberg (lagets bäste målskytt). Kanske inte nyckelspelare rent spelmässigt, men de har ändå varit en del av Bajens offensiv under våren. Med andra ord kommer det krävas en liten ommöblering av offensiven för Hammarbys del. Då ska vi komma ihåg att Selmani ryktats bort medan Trawally inte hittat rätt än. Så det dräller inte av offensiva alternativ. Tycker även att Bajen inte riktigt är samma frejdiga lag de var under Billborntiden. Cifuentes spelar med mer kontroll, det är lite mer bollinnehav snarare än rakt på och hawaiispel. Sen är försvaret betydligt bättre än tidigare.

Häcken har keepern Abrahamsson avstängd. Ett defensivt avbräck, men reservkeepern Rasheed är inte helt oäven. Tror även att Häcken kommer anpassa sitt spel lite för att skydda keepern. För deras del är kryss ett väldigt bra resultat här. Häcken har redan klarat av Malmö borta och de har inget Europaspel i sommar. Kan de hålla avståndet neråt här är det bra.

Jag tycker den här underlinan är en bra startposition i en återstartsmatch i hettan på Tele2. Viktiga poäng på spel och jag tror inte det blir en böljande hawaiihistoria. Med underspelet i ryggen bör det relativt tidigt gå att spela överlinor live om det ser ut att öppna upp sig.

Speltips: Under tre mål asian.

This is the stats tab
This is the post tip