Speltips: Hammarby IF - Örebro SK

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2017-07-08 16:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2.08
Tips: U 2.5 mål
Spela på Speltips Hammarby IF - Örebro SK
100% bonus upp till 1000 kr! Nya kunder. Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter.
Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas
De två mittenlagen Hammarby och Örebro ska mötas i Stockholm för spel i den 14e omgången under lördagseftermiddagen. Båda lagen har haft svårt under vårsäsongen att etablera effektivt anfallsspel och jag tror på en låst matchbild på Tele 2-arena, där jag finner oddset @2.08 som spelvärt på under 2.5 mål hos Unibet.

9) Hammarby IF 13 4-6-3 19-15(+4) 18p
10) Örebro SK 13 5-3-3 14-19(-5) 18p

***Genomgång***

Hammarby IF har verkligen utvecklats positivt under dansken Jakob Michelsens ledning sedan han tog över i vintras. Laget vill styra matchbilder, framförallt på hemmaplan, och lyckas för mestadels även om spelarkvalitén ibland sviker. Det gör gjort att Hammarby än är obesegrade på hemmaplan för i år, med fyra oavgjorda och två vinster som facit.

Nyförvärven Mads Fenger samt Jeppe Andersen ser intressanta ut, men är inte spelklara förrän den 15 juli då det svenska transferfönstret öppnar. Nykomna tillskott i en annars alldeles för tunn trupp, vilket bevisas med att det endast är 17 tillgängliga spelare i A-truppen inför lördagens match att tillgå med.

Det finns dock brister i Michelsens spelidé, där Hammarby visserligen kunnat hota offensivt med snabba djupledslöpande anfallare, men saknat hot mot lag som försvarar med låg backlinje, något Örebro gärna haft på bortaplan under säsongen.
*
Örebro SK har kommit igång med sitt spel alltmer, även om tränare Alexander Axén är i desperat behov av anfallare, då han förlorade Alhassan Kamara till Häcken ifjol och Kalle Holmberg till Norrköping i vintras. Kennedy Igboananike värvades in för att ersätta, och har förvisso gjort det väl när han spelat - men avstängningar samt skador gör att Axén står med en medelmåttig Victor Sköld som enda renodlade forwarden. Utöver Igboananike (som står på 3 mål), saknas även Ayaz (1 mål) och Rogic (1 mål).

Skönt då att mittfältarna Maic Sema samt Nahir Besara kunde prickskjuta och levererade två mål vardera i senaste segern mot IFK Norrköping. Jag har dock svårt att se att Hammarby tillåter samma ytor Norrköping gav bort i stora delar av den 'hawaii-liknande' matchen. På bortaplan har Örebro, förutom premiärmatchen i Eskilstuna, endast gjort två mål på fem matcher, men med premierat försvarsspel har man ändå spelat till sig poäng. Det är det Axén lär gå in med till Hammarbymatchen också.

***Summering***

Jag tror på en låst matchbild där det egentligen är hugget som stucket om hur poängen fördelas, men där målen uteblir. Unibet erbjuder Under 2.5 mål till @2.08, vilket jag finner spelvärt.

Vad tror ni?
  Hammarby IF - Örebro SK
Spela på Speltips Hammarby IF - Örebro SK Spela ansvarsfullt, 18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter.
Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas
Semmler - 8 Juli 2017 - 06:16
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
02:00  Minnesota - Tampa Bay
Ishockey - NHL - 2
2.32
15:00  Häcken - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.74
15:00  Djurgården - AIK
Fotboll - Allsvenskan - BLGM - ja
2.15
16:00  Cherepovets - Magnitogorsk
Ishockey - KHL - 2
1.86
17:30  Trelleborg - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.20
17:30  Elfsborg - GIF Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.08
20:45  Betis - Valladolid
Fotboll - La Liga - BLGM Nej
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming