Tar Hammarby asian -1 (insatsen tillbaka på uddamålsseger) mot IFK Göteborg i måndagens allsvenska. 1.90 hos FastBet och Bethard .

Blåvitt går blytungt för dagen:
Fem raka utan seger och ett par riktigt tunga smällar förra veckan. Klara förluster i derbyt mot Häcken och mot antagonisten AIK. Spelet var verkligen inget vidare i någon av de matcherna. Vid sidan av planen är det stökigt med Mats Gren show. Här saknar laget Robin Söder och Sakor. Det är två centrala spelare i det här laget och därmed två avbräck. Självförtroendet i laget måste vara rekordlågt vid det är laget och det enda som talr för IFK är att de har precis allt att vinna här.

Hammarby står nu på fyra rak allsvenska matcher utan seger. Har under den sviten förlorat mot DIF, AIK och Elfsborg samt kryssat mot Sirius. Resultatraden låter sämre än vad spelet sett ut tycker jag. Tycker Bajen haft en ruggig motstuds i flera av matcherna.
- Borde verkligen fått in en till boll mot Sirius i 1-1-matchen.
- Ett par tveksamma domslut mot sig i AIK-derbyt.
- Skapade en miljon målchanser mot Elfsborg utan att få hål på boråsarna. 14-2 i hörnor och 10-0 i skott på mål....

Sånt där brukar jämna ut sig över tid och kanske är det dags retroaktiv utdelning här?
Fått en extra vilodag jämfört med Blåvitt och har här hemmaplansfördel på konstgräset. Mot Elfsborg bänkades Hamad och Djurdjic var avstängd. Två nyckelpjäser i offensiven med fräscha ben här?

Om Blåvitt fortsätter på den inslagna vägen med naivt passningsspel för ett lag som inte har den kapaciteten tekniskt passar det Bajen perfekt här. Med tanke på att Poya och spelarna hela tiden upprepat att laget ska ha tålamod och fortsätta nöta spelidé är det svårt att se något annat scenario här.

Hammarby ska ha allt att vinna och fick med sig ett par bra resultat i helgen (dubbla kryss för Peking + MFF), vilket öppnar upp i jakten om Europaplatserna. Förtjänat mer den senaste tiden och bör ha mycket bra chans här mot ett svagt bortalag.

3-1?

This is the stats tab
This is the post tip