Matchen är uppskjuten pga corona-viruset.

Cupkvartsfinal på Tele2 väntar på söndagsförmiddagen.
Mitt speltips blir en specialare: Hammarby vinner + BLGM.
2.85 hos 888sport , LeoVegas , Unibet eller Casumo

Speciell match såklart, då det blir spel utan publik. För Bajen är det såklart en nackdel att inte ha det normala massiva hemmastödet. När Hammarby är som bäst spelar de i symbios med fansen. Men svårt att säga hur MYCKET det påverkar lagen.

Tycker i alla fall Bajen ska vara en klass bättre än Blåvitt. Hammarby har öst in mål och radat upp tre raka segrar i gruppspelet. Detta utan att spela med, vad åtminstone jag känner, högsta växeln. Senast satt bland andra Tankovic på bänken och elvan kändes stark ändå. Finns en stor bredd och bra konkurrens i truppen, trots att en sån som Simon Sandberg gått skadad.

Defensivt har Bajen dock inte imponerat. Släppte till mängder med målchanser mot Varberg i första matchen. Den allsvenska nykomlingen hade lätt kunnat göra två-tre mål. Samma visa mot BP, som bland annat missade en straff. Såg bättre ut mot Sundsvall senast, men det kändes snarare som att Giffarna var otroligt uddlösa.
XgA för Bajen hittills (Wyscout):
3.97 mot Varberg.
2.47 mot BP.
0.27 mot Sundsvall.

Märks att Sandberg saknas, för vikarierande högerbacken Tim Söderström är ingen försvarsspelare precis.

Blåvitt släppte in blott ett mål i gruppspelet. Vann enkelt mot Västerås och Sollentuna för att sedan kryssa mot Sirius. Har ett halvspännande lag på pappret, men jag tror de kommer sluta på ungefär samma placering som i fjol. Känslan är att de har en bit upp till de bästa lagen i serien, särskilt på konstgräs i den här typen av bortamatcher. Offensiven med Söder, Aiesh, Sana och Karashvili är vass och har kapacitet att såra alla lag i den här serien. Behöver vinna cupen för att nå Europaspel, vilket hade varit fantastiskt för klubben, så jag räknar med ett fullt påkopplat Blåvitt som försöker gå för det.

Men Bajen borta är för svår. Billborns gäng har ett ruggigt hemmafacit där de klarat av att slå de flesta typer av motstånd. I fjol hade de 13-2-0 på hemmaplan och i nio av segrarna gjorde båda lagen mål. I bägge kryssmatcherna gjorde för övrigt också båda lagen mål. Det mesta pekar på att det blir något liknande den här säsongen.

IFK borde peta in minst en boll, men Bajen är nog starkast över 90.

3-1?

Speltips Hammarby v IFK Göteborg:
Hammarby vinner och båda lagen gör mål - odds 2.85 hos 888sport , LeoVegas , Unibet eller Casumo .

This is the stats tab
This is the post tip