Hammarby tar emot IK Sirius på måndagen.
Mitt speltips: Tashreeq Matthews att ha ett skott på mål, finns under "Spelares skott på mål".

Efter att ha slagit BP förra helgen är Sirius inför omgången i stort sett klara för spel i Allsvenskan nästa år. Kan vara helt klara beroende på vad just BP gör mot Djurgården på lördagen. Bör hursomhelse vara rätt så avslappnat Sirius som kommer till Tele2. Har inte på hela säsongen varit ett lag som packar ihop det i eget straffområde, så lär det inte bli här heller.

Över hela säsongen har de haft ett högt xg och varit ett lag som skapat väldigt mycket avslut/målchanser. Bortsett topptrion är Sirius laget som kommer till flest avslut/match. Matthews spelar oftast 90 minuter och har haft minst ett skott på mål i åtta av de senaste nio matcherna. Har en väldigt offensiv roll

Hammarby?

Bajen var väldigr svaga mot Djurgården i förra helgens derby. 0-0 var smickrande för Cifuentes gäng. Tabellmässigt inte mycket att spela för och borde väl försöka bjuda hemmapubliken på lite mer klassiskt Bajenspel snarare än det tråkiga rulla runt i backlinjen-spel de så ofta visat upp den här säsongen.

Hög mållina i matchen indikerar att marknaden väntar sig en rätt öppen historia. Tror väl också på det, men väljer i stället den här specialmarknaden. Matthews ligger bakom mycket i Sirius offensiv och är en av de mest formstarka spelarna i serien. En av de mest skottglada spelarna i serien och jag tror på bra chans att han har minst ett skott på mål här.

Speltips: Matthews att ha ett skott på mål
This is the stats tab
This is the post tip