Väljer att ta överspelet i Hammarby-Kalmar FF.
Över 2,5 mål finns till bra odds hos bland andra LeoVegas och Unibet .

Att Bajens premiär mot Elfsborg slutade 1-1 var rätt ologiskt sett till antalet målchanser bägge lagen skapade. I andra halvlek hade Cibicki två ramträffar och Bojanic missade i stort sett öppet mål. Matchen kunde lätt innehållit ett par mål till. Hemmapremiär nu för Bajens del och det kommer vara i stort sett fullproppat på Tele2 Arena. Bra tryck och höga förväntningar hos hemmafansen. Efter fjolårssuccén ska Bajen bara vinna en sån här match.

Ska Bajen lyckas med det måste de få igång samarbetet mellan Djurdjic och Kjartansson. För det var obefintligt i premiären. Med en träningsvecka i benen utgår jag från att Billborn jobbat på det. Finns även mer att hämta av Kacaniklic, som rimligtvis borde bli bättre för varje match med tanke på att han inte spelat mycket senaste säsongerna.

Kalmar föll med 2-0 i sin premiär hemma mot Sirius. En missräkning för smålänningarna, som dock mycket väl kunnat få med sig poäng. Skapade en del lägen och första målet kom som lite av en tillfällighet. Bra truppläge här med få skador. Får tillbaka Papa Diouf, som tvingades kasta in handduken sent mot Sirius. Anfallaren har inte direkt öst in mål genom åren, men har gått bra på försäsongen. Har även med El-Kabir som en skön joker här. I sina bästa stunder är anfallaren toppklass på den här nivån. Är nog inte där än, men bör kunna blictra till om han får ett inhopp. Sen finns Rasmus Elms fot och Viktor Elms huvudspel såklart. Tror inte Kalmar under Magnus Pehrssons ledning kommer till Stockholm med en alltför defensiv uppställning heller. Bör ha en del egna ambitioner här i en match då de har allt att vinna.

Om Bajen får hål på Kalmar hyfsat tidigt kan de slå den här mållinan på egen hand. Har bra konkurrens på de offensiva platserna och brukar vara starka hemma. Är inte laget som backar hem och slår vakt om sin ledning heller. Tror dock att Kalmar har rätt goda chanser att näta här. Hamarby saknar Paulsens ledaregenskaper i backlinjen - 18-årige Odilon är spännande men ojämn. Bara seger som gäller för Hammarby i en sån här match och jag är inne på att de kommer behöva minst två mål för att ta säsongens första trea.

3-1?

Speltips: Över 2,5 mål - 1.95 LeoVegas , Unibet

This is the stats tab
This is the post tip