Speltips Hammarby - Malmö

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2020-11-22 17:30
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.90
Tips: BLGM + ö2,5
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Mästarna från Malmö reser upp till Stockholm på söndagen.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål och över 2,5 mål i matchen. Bethard.

Väldigt speciella förutsättningar inför den här matchen:
- Dels är det första matchen Malmö spelar efter att de säkrat guldet. Därmed måste det ställas frågor kring motivation, om bästa möjliga lag kommer spela eller om det blickas mot 2021.
- Dessutom har det varit coronakaos i MFF efter guldet. Christiansen insjuknade direkt efter Siriusmatchen. Därefter har halva truppen varit smittade eller haft symtom.

I tisdags tränade bland andra Marko Johansson, Erdal Rakip, Rasmus Bengtsson, Franz Brorsson, Eric Larsson, Bonke Innocent och Anel Ahmedhodzic. Vagic och Beijmo spelade i U21-landslaget i veckan och bör vara tillgängliga här.
Tomasson:
– Det är några som startade (träna) i tisdags, några som startade i dag, och några som inte har startat. Inte de bästa förberedelserna när vissa spelare har varit inaktiva i tio dagar och legat i sängen.
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coronarapporteringen har gjort att oddset på Hammarbyseger störtdykt. Visar det sig att Malmö kommer med ett väldigt svagt lag med U19-spelare som utfyllnad kan det vara värt att spela Hammarby. Men i nuläget (lördag mitt på dagen) är det inte helt klart vilka som kommer till spel. Min gissning är att MFF kommer skrapa fram en hygglig startelva men att Bajen är rättmätiga favoriter. Skulle det visa sig att fler spelare än väntat kan delta i matchen är dock det nuvarande oddset på Bajenseger (1.75-1.80) för lågt. Därför väljer jag det här målspelet i stället.

Hammarby har både gjort och släppt in mål i 22/27 matcher hittills. Bägge lagen har gjort mål i sex raka och i fyra av dessa har det också blivit över 2,5 mål. Senaste månaderna har Bajen sett mer ut som 2019-versionen där det är full fart framåt och itne så tätt bakåt. Om vi ser till de senaste tio matcherna har Bajen gjort flest mål i serien. Bra skadeläge också. Tabellmässigt är det bara seger som gäller för Hammarby, som måste ta nio poäng på de tre sista för att ha chans att ta den där Europaplatsen de vill åt.

Även i ett worse case scenario för Malmö tror jag de kommer ha en elva som är tillräckligt stark för att göra mål på Hammarby. Att Bajen gör mål känns självklart - de borde ha full motivation och har varit formstarka senaste tiden. 1-1 borde vi absolut inte kunna landa på med tanke på tabelläget - därför känns den här specialaren klart bra.

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | Bethard | Betsafe
  Hammarby - Malmö
Spela på Speltips Hammarby - Malmö
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Polsater - 21 November 2020 - 11:02
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Betis - Eibar
Fotboll - La Liga - 1
1.86
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:15  Eagles - Seahawks
Amfotboll - NFL - Chris Carson TD
2.20
18:55  Shakhtar - Real Madrid
Fotboll - Champions League  - 2 asian hcp -1,5
1.95
21:00  Porto - Manchester City
Fotboll - Champions League - Under 3 mål
1.72
21:00  Liverpool - Ajax
Fotboll - Champions League - Ajax MIBH
3.85
21:00  Atletico - Bayern München
Fotboll - Champions League - 1
2.05
21:00  Dortmund - Lazio
Fotboll - Champions League - 1
1.64
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Jägersro 1/12
Insats: 576 kr - DrTrav
20:00  Europatipset Tips Onsdag 2 Dec
Insats: 864 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming