Speltips Hammarby - Malmö

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2020-11-22 17:30
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.90
Tips: BLGM + ö2,5
Mästarna från Malmö reser upp till Stockholm på söndagen.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål och över 2,5 mål i matchen. Bethard.

Väldigt speciella förutsättningar inför den här matchen:
- Dels är det första matchen Malmö spelar efter att de säkrat guldet. Därmed måste det ställas frågor kring motivation, om bästa möjliga lag kommer spela eller om det blickas mot 2021.
- Dessutom har det varit coronakaos i MFF efter guldet. Christiansen insjuknade direkt efter Siriusmatchen. Därefter har halva truppen varit smittade eller haft symtom.

I tisdags tränade bland andra Marko Johansson, Erdal Rakip, Rasmus Bengtsson, Franz Brorsson, Eric Larsson, Bonke Innocent och Anel Ahmedhodzic. Vagic och Beijmo spelade i U21-landslaget i veckan och bör vara tillgängliga här.
Tomasson:
– Det är några som startade (träna) i tisdags, några som startade i dag, och några som inte har startat. Inte de bästa förberedelserna när vissa spelare har varit inaktiva i tio dagar och legat i sängen.
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

Coronarapporteringen har gjort att oddset på Hammarbyseger störtdykt. Visar det sig att Malmö kommer med ett väldigt svagt lag med U19-spelare som utfyllnad kan det vara värt att spela Hammarby. Men i nuläget (lördag mitt på dagen) är det inte helt klart vilka som kommer till spel. Min gissning är att MFF kommer skrapa fram en hygglig startelva men att Bajen är rättmätiga favoriter. Skulle det visa sig att fler spelare än väntat kan delta i matchen är dock det nuvarande oddset på Bajenseger (1.75-1.80) för lågt. Därför väljer jag det här målspelet i stället.

Hammarby har både gjort och släppt in mål i 22/27 matcher hittills. Bägge lagen har gjort mål i sex raka och i fyra av dessa har det också blivit över 2,5 mål. Senaste månaderna har Bajen sett mer ut som 2019-versionen där det är full fart framåt och itne så tätt bakåt. Om vi ser till de senaste tio matcherna har Bajen gjort flest mål i serien. Bra skadeläge också. Tabellmässigt är det bara seger som gäller för Hammarby, som måste ta nio poäng på de tre sista för att ha chans att ta den där Europaplatsen de vill åt.

Även i ett worse case scenario för Malmö tror jag de kommer ha en elva som är tillräckligt stark för att göra mål på Hammarby. Att Bajen gör mål känns självklart - de borde ha full motivation och har varit formstarka senaste tiden. 1-1 borde vi absolut inte kunna landa på med tanke på tabelläget - därför känns den här specialaren klart bra.

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | 888sport | Betsafe
  Hammarby - Malmö
Spela på Speltips Hammarby - Malmö
Polsater - 21 November 2020 - 11:02
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Frankrike - Tyskland
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - BLGM
1.83
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Ungern - Portugal
Fotbolls-EM - EM - 2 (asian -1)
1.83
21:00  Frankrike - Tyskland
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - BLGM
1.83
21:00  Frankrike - Tyskland
Fotbolls-EM - EM - Tys ö 10,5 fouls
1.70
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
17:29  Topptipset 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Topptipset Tips Tisdag 15/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming