Serieledarna Malmö FF reser till... Nope, ny säsong nya prestationer!
Serieledarna Hammarby tar emot Malmö FF på Tele2 Arena.
Satt först och snegla på ett DNB på hemmalaget. Oddset rasa dock rejält tisdag lunch. Siktar därav på ett målspel på hemmalaget. Hammarby har fixat Ö1.5 mål i varje match i ligan såhär långt där offensiven är en riktig målmaskin.
Har tagit 22/24 poäng på de inledande åtta matcherna. Vände och vann senast mot Örebro på Behrn Arena efter ett rött kort på Kennedy Igboananike. "Bajen" fick lite hjälp där, ett aningen billigt rött kort där domarna dock menade att Kennedy gick in "våldsamt" mot Imad Khalili.
Mot Örebro starta Nikola Đurđić och Khalili på topp. Hade gjort allt för att ge mig in i tränaren Stefan Billborns huvud för att se hur han tänker med startelvorna.
Tycker inte att Khalili riktigt har hittat rätt än, gjorde två mål mot Brommapojkarna men har sedan dess sett blek ut. Pa Dibba har visat sig mycket vassare.
Sedan är det Malmö FF som står som motstånd hemma. Billborn kan vilja ha lite power i elvan. Pa Dibba kommer inte med mycket styrka.

I mötet med Örebro senast saknades Erkan Zengin (knäskada), Kennedy Bakircioglu (fotskada), Neto Borges (känning i ljumske). Ingen information om mötet mot Malmö än. Men Zengin är borta med största säkerhet.
Simon Sandberg skadade sig i mötet med Örebro. Bör saknas även här.

Malmö FF agerade och gav Magnus Pehrsson sparken under måndagen. Kraven som tränare är enorma i klubben. Elva poäng på nio matcher duger inte. Daniel Andersson går in som tränare fram till sommaren.
Truppen är det absolut inget fel på. Pehrsson har haft pusselbitarna som krävs (bortsett från de tuffa och tidiga skadorna).
Kan det komma en möjlig Daniel Andersson-effekt på onsdagen? Fullt möjligt. Dock får man se på skadorna hos Malmö FF just nu. Alldeles för tunga.
Fouad Bachirou, Johan Dahlin, Rasmus Bengtsson, Anor Ingvi Traustason och Behrang Safari dras med skadebesvär.
Många nyckelspelare.

Med Malmös skadesituation så tycker jag att det lutar åt poäng för hemmalaget. Hammarby har löst Ö1.5 mål i samtliga matcher och på hemmaplan vill de leda spelet.

SPEL: Hammarby Ö1.5 till 2.02x
Hos Unibet – med 1.5/5 units

www.spreadsheet.se/holmbergake
Twitter@ HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip