Bajen tar emot Östersund på söndagen.
Mitt speltips: Asian -1,5 på hemmalaget. Spelet sitter om Bajen vinner med 2+ mål.

Rekommenderade spel på Malmö FF mot Östersund förra helgen. Då skrev jag:
"... det här är lika mycket ett spel MOT Östersund som ett spel PÅ Malmö.

Östersund sprattlade till mot Elfsborg för någon månad sedan. Annars har det varit en bedrövlig säsong och de ligger välförtjänt sist eftersom de är seriens sämsta lag. Har tidigare beskrivit hur de ekonomiska problemen lett till en tunn trupp, som lett till att spelare tvingats spela när de inte borde. Negativa spiraler. 1-2-11 senaste 14 matcherna i Allsvenskan säger en del".

Blev en solklar 3-0-förlust där och en ännu mer cementerad jumboplats. Tio poäng upp till kval med 21 poäng kvar att spela om (när de tagit 13 på 21 omgångar) blir en omöjlig ekvation såklart.

Bajen är lite av en gåta. Högstanivån är bland den bästa i serien, men är alldeles för ojämna. Mycket bra prestation mot AIK förra helgen (1-0-seger) gjorde att de brottade sig tillbaka in i kampen om europaplatserna även om det ser svårt ut. Men de har ett tacksamt schema kvar och borde kunna ta 15+ poäng av de 21 som återstår att spela om. Här ska det bara vara seger om inte säsongen ska punkteras helt. Hoppas Milos fattat att Amoo och Swedberg ska spela varje match in i mål härifrån.

Får Bajen bara hål på ÖFK borde det kunna rinna på rejält här. Skiljer flera klasser mellan lagen och det blir inte en mer tacksam uppgift än att få ett alltmer utcheckat ÖFK på hemmaplan just nu. Mitt huvudspel blir Bajen -1,5, men jag kommer även ta högre hcp med mindre insatser då jag kan se det här sluta 4/5-1/0.

Speltips: Asian -1,5 på Hammarby.

This is the stats tab
This is the post tip