Hammarby tar emot ungerska Puskas på torsdagen.
Mitt speltips: Hammarby att leda i halvtid och vinna efter fulltid. Nordicbet eller Betsafe .

Tidigare i veckan trodde jag på en jämn match där båda lagen skulle göra mål. Men ny info tillkom om läget i bortalaget och många bolag stängde matchen tillfälligt. På torsdagsförmiddagen har ett par bolag öppnat spel på matchen igen.

Ingen har väl vid det här laget missat att ungerska Puskas är hårt drabbade av Covid-19. Igår spreds uppgifter om att hela A-laget därför satts i karantän och att laget som skickas till Stockholm för torsdagens match består av reserver och juniorer. Det tillbakavisades delvis av Billborn på presskonferensen inför matchen:
– Det stämmer inte riktigt. De spelade en träningsmatch mot Slovan Bratislava den 2 augusti. Jag såg den listan som de skickat till Uefa, då var nio spelare med på listan som deltog i matchen mot Slovan Bratislava. Det är inget juniorlag som kommer hit. Det är inte många spelare som är frånvarande från deras lag som det snackats om. Hälften är kanske inte med, sedan är hälften med. Vi har tagit ut klipp och tittat på dem, säger Stefan Billborn.

Lite oklart läge alltså. Vilka som kommer till spel får vi se. Oddsen har under torsdagen hoppat lite upp och ner. Jag tänker såhär:
- Om hälften av a-laget är borta (minst) är det såklart en rejäl försvagning.
- Oavsett vilket så har ungarna inte spelat tävlingsmatch på väldigt länge.
- Lär bli en elva som inte är särskilt samspelt.
- Det här är såklart en match som Hammarby prioriterar - ett bra kvalspel till Europa League hade sminkat över en allsvensk säsong som varit en besvikelse.
- Bajen har nu förlängt med Tankovic. Även om han inte varit lika bra i år som i fjol så är han en av Allsvenskans bästa spelare normalt sett. Tror han lidit av att framtiden varit så oklar och att vi nu kommer få se en bättre Tankovic som mer påminner om fjolårsversionen.

Att få 1.70+ på att Bajen leder i halvtid och vinner matchen känns bra. Men håll koll på rapporterna och oddsen, visar det sig att ungrarnas elva blir starkare än förväntat kan det vara bra att försöka sälja av spelet.

This is the stats tab
This is the post tip