Speltips: Hammarby - Sirius

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-05-10 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2.11
Tips: 1 asian hcp -1,5
Hammarby -1,5 spelas mot IK Sirius. Tvåmålsseger eller mer krävs för att spelet ska sitta.
Ger 2.11 hos SpeedyBet.

Bajen har kommit igång. Tre segrar senaste fyra matcherna. Enda förlusten kom mot Malmö FF borta, inget att skämmas för. Körde över Örebro fullständigt senast, men slarvade på slutet och 3-0 blev 3-2. Viss nerv, men ändå en spelmässigt tydlig seger. Tror på ett sätt att avslutningen i den matchen var bra för Bajens del, då det säkerligen gör att de är mer på tårna här. Tankovic har gått ruskigt bra och har enligt mig varit en av de bättre i serien hittills. Positivt att Jeppe Andersen är tillgänglig här, han är en riktig nyckelspelare för Bajens del. Saknar egentligen bara Fenger samt långtidsskadade Junior + Wiland.

Kjartansson och Djurdjic är en tung offensiv duo att möta för alla allsvenska lag och Khalili spelar sitt bästa spel jag sett i Bajentröjan. Hammarby har en av de högsta xG-summorna i serien (de har skapat många målchanser av hög kvalitét). Kommer till många avslut varje match, så allt pekar på att de kommer fortsätta göra en hel del mål.

Sirius får tillbaka Christer Gustafsson här. Den rutinerade mittfätlaren har gjort 20 allsvenska minuter 2019 och lär väl inte ha någon toppform än. Saknar dock fortsatt John Junior, Daniel Jarl, Robert Åhman Persson och Stefano Vecchia. Framför allt RÅP är ett stort avbräck med tanke på hans ledaregenskaper. Dessutom är Tim Björkström avstängd. Han är väl ingen stjärna, men har ändå spelat alla minuter i Siriusförsvaret den här säsongen. En redan tunn Siriustrupp har alltså ett par avbräck.

Tror bortalaget får det tufft här. De inledde serien med att vinna borta mot Kalmar, vilket var ett halvrån sett till hur matchen såg ut. Följde upp det med en hemmaseger mot ett skadedrabbat AFC. Har därefter förlorat fyra av de senaste fem matcherna. I de senaste två har de släppt in fyra mål i bägge. Jag trodde laget skulle ha hygglig poängchans hemma mot Blåvitt senast, men trots ledning tappade de till förlust. Svagt att göra det på hemmaplan och troligen ett tecken på att det blir fortsatt bottenstrid den här säsongen. Har skjutit minst skott i serien och bara två lag har lägre xG-summa enligt min källa (bara två lag har skapat totalt sett sämre målchanser).

Sirius är ett lag som vill spela boll och ha ett eget spel. Den typen av motståndare tror jag passar Hammarby utmärkt. Kommer vara mycket folk och fredagsfylla i Stockholm. Bajen kommer bäras fram av fansen och jag räknar med en rätt klar seger.

3-0/1?

Trolig startelva Hammarby:
Curci; Sandberg, Fällman, Solheim, Widgren; Andersen, Bojanic; Khalili, Djurdjic, Tankovic; Kjartansson.
Sirius: Alvbåge; Larson, Ceesay, Arvidsson; Sirelius, Busch-Thor, Andersson, Saeid; Lundholm, Haglund, Lindberg.

Speltips: 1 asian hcp -1,5 - odds 2.11 hos SpeedyBet.

  Hammarby - Sirius
Spela på Speltips Hammarby - Sirius
Polsater - 10 Maj 2019 - 08:24
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:00  Real Madrid - Arsenal
Fotboll - International Champions Cup - Över 3 mål
1.84
03:00  Chivas - Atletico Madrid
Fotboll - International Champions Cup - Atletico håller nollan
2.00
19:00  GAIS - Norrby
Fotboll - Superettan - X2
1.70
19:00  Halmstad - BP
Fotboll - Superettan - BTTS - Yes
1.83
21:00  Espanyol - Stjarnan
Fotboll - EL-kval - 2 asian hcp +3,0
2.02

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming