Hammarby hänger på i toppstriden och får ses som den enda utmanaren till Häcken i detta nu. Två senaste matcherna har varit ren islossning efter tre raka oavgjorda resultat. Senast besegrades Mjällby med 0-3 där Hammarby valde att döda spänningen redan i den första halvleken.

Motståndarna Sirius tog äntligen sin första seger på 11 matcher i Allsvenskan. En jämn match där Norrköping besegrades med 2-0. Sirius har spelat bra på sistone men haft svårt att få med sig resultaten. Får se om segern senast ger lite mer andrum och självförtroende till laget.


Avstängda: Kouakou (Sirius), Mathisen (Sirius)

I Hammarby är Darijan Bojanic och Joel Nilsson tveksamma.

____

Har svårt att se Sirius stå emot här mot ett hungrigt Hammarby på Tele2 med all hype som råder i föreningen just nu. Ett Sirius utan Kouakou och Mathisen kommer att märkas på planen och det tror jag Hammarby kommer utnyttja. Sirius kommer också vara lite mer avslappnat och det brukar aldrig vara positivt när Hammarby öppnar i ett tempo som inte många klubbar klarar av att stå emot.

Tycker både ht/ft och -1.5 är bra här. Men väljer -1.5 ifall Hammarby inte skulle få hål på Sirius i den första halvleken.

Spel: Hammarby -1.5 till 1.80 hos Unibet

This is the stats tab
This is the post tip