Hammarby-seger & över 2,5 mål spelas till 2.29 hos Betsson .

Allsvenskan
2 Hammarby 6 5 1 0 15:6 +9 16
7 Sundsvall 5 2 3 0 7:5 +2 9p

Målsnitt per match:
Bajen: 3,5
Giffarna: 2,4

Hammarby har onekligen inlett starkt och vid seger mot Giffarna återtar man ledningen. En specifik spelare som inlett extra starkt är naturligtvis Jiloan Hamad som Janne Andersson lär hålla ett extra öga på inför VM i sommar. Faktum är att Hamad toppar både skytteligan och assistligan.

Sundsvall tippades av de flesta experter långt ned i tabellen inför säsongen men Joel Cedergrens mannar har inlett riktigt stark och är obesegrade efter fem matcher. Inget ska naturligtvis tas ifrån norrlänningarna men det bör ändå nämnas att fyra av de fem spelade matcherna spelats på Norrporten. Så svårighetsgraden skruvas upp en aning nu när man ställs mot Bajen på Tele2.

Preliminära laguppställningar:

Hammarby 4-2-3-1

Dibba
Hamad Tankovic Khalili
Andersen Junior
Borges Paulsen Sandberg Solheim
Wiland

Missar: Zengin (3/0), Khalili (5/0)
Tveksamma: Fällman (5/0), Fenger (0/0)

Sundsvall 4-5-1

Hallenius
Gall Wilson Ciercoles Batanero Sivodedov
Olsson Myrestam Gracia Tamimi
Eskelinen

Missar: Omeje (1/0), Sema (4/2)

Med tanke på hur pass bra Bajen inlett så är undertecknad inne på hemmasegern. Dessutom kommer man stärkta efter Pa Dibbas sena avgörande mot Djurgården senast.
Med ett offensivt inriktat hemmalag tänker jag mig även att vi kan få se en del mål. Gästernas offensiv ser spännande ut samtidigt som Bajen släppt in minst ett mål i samtliga matcher bortsett från hemmasegern mot BP. Känslan är att Giffarna mycket väl kan ha ett mål i sig här. 2-1/3-1?

Ett minus är naturligtvis att Maic Sema saknas hos gästerna. Men det spanskfyllda laget har som sagt sett fina ut, inte minst mittfältet med Gall, Ciercoles och Batanero.
Gol dell’ex Linus Hallenius?

Kombinationsspelet känns intressant till en mycket trevligt odds!

Hur spelar ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip