Krislaget Hammarby TFF tar emot seriens bästa bortalag med "lagpappan" Niklas Thor avstängd. Det blir tufft.

ETTAN NORRA
2. Sandvikens IF 10 7 2 1 21:8 23
16. Hammarby TFF 10 1 1 8 9:22 4

HTFF hemma
5 0 0 5 5:15 0

Formen
F, V, F, F; F

Senaste match
Hammarby TFF - Örebro Syrianska 2-3

Sandviken borta
5 4 0 1 11:5 12

Formen
O, V, V, F, V

Senaste match
Sandviken - Sylvia 3-2

Ja, det är inte enkelt för Hammarbys talanglag i Ettan norra. Jag erkänner, jag hade fel. Jag trodde att de unga talangerna skulle stå upp bättre och i alla fall vara ett mittenlag. Men med en tredjedel spelad så kan vi konstatera att Bajen 2 måste förstärka rejält i sommar om de ska klara sig kvar. Som tur är för deras del så är det inte aslångt upp till säker mark. Detta trots att man bara har fyra poäng! Piteå är ovan strecket med nio poäng så än finns det gott om hopp. Men jag tror för deras del att det inte vänder redan den här söndagen. Efter den tunga torsken mot Örebro Syrianska senast, där förre Siriuskaptenen Niklas Thor åkte på ett rött, väntar nu ett hyperspetsigt topplag. Sandviken är seriens bästa bortalag och kommer från 3-2 hemma mot Sylvia. De ser garanterat sig vinna den här matchen och jag tror att de kommer "käka upp" Hammarbys juniorer, även om laget lär vara förstärkt av spelare på lista från herrtruppen, så blir det mycket tufft.
Sandviken har gjort hela 21 mål på tio matcher och att de ska vinna med mer än ett mål här ser jag som långtifrån otroligt. Snarare ganska troligt. Bonnah och Mohammed där framme håller hög klass i serien och det finns ett antal andra spetsiga vapen med gott om seniorrutin och spets i laget.
För ett par omgångar sedan slog Sandviken ett spelande lag, Sollentuna, med hela 6-1. Sandviken har ett starkt djupledsspel och det passar inte försvarssvaga HTFF särskilt bra.

SPELTIPS
Jag spelar Sandviken hcp -1 (-1,5) till 2.40 hos bet365 (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip