Blickarna riktas mot måndagens enda match i Ettan och det är minst sagt speciella förutsättningar. Det är nämligen så att Hammarby använde sitt HTFF till vänskapsmatchen mot Jönköping Södra under lördagen. En match där spelarna imponerade och gav Superettanklubben ännu mer att tänka på. Därmed kan vi också förvänta oss slitna spelare i denna match mot Täby FK, frågan är om man inte vilar nyckelspelarna helt?

För dagen står Täby FK på andra sidan som haft det tufft i år. Spelet har inte fungerat och har svårt att få kontroll över matcherna. Senast mot Örebro Syrianska var det bara en tidsfråga innan målet skulle komma och ännu en förlust inkasserades. Nu är det två matcher kvar innan uppehållet innan välbehövlig vila för en tunn trupp.

HTFF 5 senaste:
0-1 (b) Team TG
1-0 (h) Karlstad
0-1 (b) FC Stockholm
2-2 (h) Haninge
2-0 (b) Vasalund

Täby FK 5 senaste:
0-2 (h) Örebro Syrianska
0-0 (b) Motala
0-2 (h) Vasalund
2-2 (b) Umeå
0-1 (h) Sylvia

Många har fått nys om det här med att Hammarby TFF tog hand om Hammarby IF:s vänskapsmatch och således har oddset på Täby sänkts en del. Är trots det inte säker på att Täby FK klarar av att handskas med HTFF på konstgräset på Kanalplan. Visserligen lär inte HTFF orka gå upp i hög press vilket Täby har svårt att handskas med. Tror vi får se en avvaktande match mellan två lag som inte direkt har fått offensiven att fungera. Båda lagen ligger bland de som gjort minst mål och jag tror inte vi får se mycket mål i denna match heller.

Spel: Under 3 mål till 2.07 hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip