Hammarby tar emot Varberg på måndagen.
Mitt speltips: Specialaren Hammarby att vinna + ö1,5 mål i matchen. Går att ta som en bet builder till fint odds. Den som vill ha ett enklare spel kan testa raka ettan, men då blir oddset lägre.

Tycker det här spelet täcker in så många olika slutresultat jag tycker är troliga. 2-0, 2-1, 3-1 till exempel.

Varberg har förvisso inte förlorat på över två månader (åtta matcher). Kontraktet är i stort sett säkrat och faktum är att de är blott en poäng bakom just Bajen inför den här matchen. Men tycker de haft lite medstuds i ett par matcherna senaste tiden:
- Avgjorde sent mot Örebro hemma.
- Vann med 1-0 i en jämn match mot HBK.
- Var det sämre laget första 20 mot Örebro senast, men fick med sig ett rött kort från ingenstans och vann sedan bekvämt.

För varje sådan match kommer de närmare en förlust. Går ju inte att komma ifrån att det är en enorm överprestation de står för under Jocke Perssons ledning. Ska inte vara möjligt att fortsätta rada upp segrar med truppen de har.

Tog Bajens säsong slut senast i derbyt mot DIF? Kanske, för nu är det långt upp till toppfyran. Men samtidigt är det väldigt långt kvar med många poäng att spela om. Kan ju inte bara packa ihop och vaska resten av säongen, spelar väl lite för sin heder här. Här får de tillbaka Selmani, avstängd senast. Han måste vara extremt motiverad mot sitt gamla lag. Tycker fortsatt Bajen har en bra höjd när allt stämmer, kan bättre än de visade mot Djurgården senast. Ska vara ett bättre lag än Varberg.

Dags för Varberg att gå på en mina här. Tycker de sprungit lite väl bra senaste tiden. Tycker Bajen är ett lag med högre höjd och de borde rimligen vara extremt sugna på revansch efter debaclet mot DIF senast.

2-0 eller 3-1?

This is the stats tab
This is the post tip