Hammarby tar emot Värnamo på måndagen.
Mitt speltips: Värnamo att ha över 3,5 hörnor i matchen. bet365 ligger 10-15 punker hörre än andra bolag på det här spelet just nu.

Uppdatering söndag:
Verkar som bet365 bytt lina till 4,5 för Värnamo. Går fortfarande att spela över 3,5 Värnamohörnor genom att gå via "skapa ett spel"-funktionen och välja hörnor -> Värnamo. Annars går det bra att ta över 4,5 hörnor till höre odds.

Tillbaka till reken såsom den skrevs på lördagen:
Värnamos hörnstatistik (Värnamos siffror först) hittills i årets allsvenska:
7-9 mot IFK Göteborg
8-5 mot Mjällby
15-6 mot Peking.
8-5 mot AIK
9-5 mot BK Häcken.
5-0 mot BP
7-4 mot Varberg.
6-8 mot Elfsborg.
5-5 mot Kalmar.

Har alltså haft fem eller fler hörnor i samtliga allsvenska matcher hittills. Nu behöver vi fyra.

Som lag vet vi att de är väldigt konsekventa i sitt spel under Hellberg. Vill ha boll och skapa saker av egen kraft, är inte ett bottenlag som faller tillbaka och parkerar bussen. Så känner mig rätt trygg i att de kommer bjuda upp hyfsat här.

Hammarby inte lika dominanta som i fjol

Bajen har släppt till fyra eller fler hörnor i 8/10 allsvenska matcher den här säsongen. Undantagen är Varberg och Mjällby hemma - två lag som parkerade rätt lågt. Varberg skapade tre hörnor, så de var inte mil ifrån. Bajen har som bekant tappat halva startelvan inför den här säsongen och är inte lika dominanta spelmässigt nu som de var då. Tycker de visat sig i bland annat bägge matcherna mot Degerfors. Även hemma mot Varberg där Bajen tog en ledning men trycktes tillbaka av Jocke Perssons gäng i andra halvlek. Så om Hammarby i fjol hade totaldominerat en sån här match tror jag det blir jämnare spelmässigt i år.

Sen har Hammarby lite trupptrassel. Kurtulus avstängd förra, lär komma in nu. Istället är Adjei avstängd nu. Så får möblera om i backlinjen igen. Då har Cifuentes redan laborerat med fronttrion utan att hitta rätt hittills. Knappast positivt.

Hammarby rättmätiga favoriter på 1x2-marknaden. Men tycker Värnamo ska ses med bra chans att skrapa ihop minst fyra hörnor över 90 minuter. Om vi bara slipper en matchbild med tidig Värnamoledning de spelar på eller om de drar på sig ett rött kort tror jag de löser det här.

Speltips: Värnamo över 3,5 hörnor i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip