Barca var absolut inte på tårna i första halvlek i går, så man får väl ändå vara nöjd med push på -1 sett till den usla halvleken. Hoppas insatsen ger utdelning i kväll i stället. Toppmöte i danska motsvarigheten till Superettan. Tror på en jämn kamp.

Förra säsongen
HB Köge - FC Helsingör 0-1
FC Helsingör - HB Köge 1-3

DIVISION 1
1. Köge 10 4 5 1 12:6 17
4. Helsingor 10 4 4 2 15:8 16

Köge hemma
5 2 3 0 7:3 9

Formen
O, V, V, V, O

Senaste match
Hobro - Köge 0-0

Helsingör borta
4 0 3 1 4:5 3

Formen
O, F, O, V, V

Senaste match
Skive - Köge 1-1

Toppmatch i danska division 1 mellan serieledaren HB Köge och FC Helsingör. Köge kommer till matchen från tre raka målsnåla tillställningar. 2-0 borta mot Andreas Alms Vejle, 1-0 hemma mot jumbon AB och sist fick man med sig 0-0 borta mot Hobro. Köge är väldigt nöjda med sitt försvarsspel, där man bara släppt in sex mål på tio matcher. Framåt finns mer att hämta. Varit lite forcerat, att man slår passningen på första rörelse och inte håller i bollen tillräckligt mycket. Så där finns det förbättringsmöjligheter att hämta. Samtidigt är det en trygghet att ta poäng utan att spela särskilt bra alla gånger. Helsingör är mer av ett spelande lag. Men samma där, gått under 2,5 senaste tre omgångarna. 1-1 borta mot Nyköbing, torsk 1-0 borta mot Vendsyssel och 1-1 senast hemma mot Skive. Vad man kan läsa sig till så har Köge stor respekt för Helsingör. Gästerna vann förra säsongens bortamöte med 1-0. Samtidigt har bortaspelet varit sådär. Noll segrar hittills varav tre kryss och en torsk. Har ändå svårt att se Helsingör gå ut hejdlöst för tre poäng borta mot serieledaren, utan man är nog nöjd med oavgjort i grund och botten med sig hem i spelarbussen.

SPELTIPS
Två jämna lag, som har respekt för varandra, och som varit målsnåla hittills. Samma möte i våras slutade 0-1 till gästande Helsingör. Spelar under 2,5 mål till 1,70 hos Bwin (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip