Mitt spel: U 2,5 mål i matchen till 1.72 hos bet365 .

Under måndagskvällen tar Hellas Verona emot Lazio på Stadio Marc´Antonio Bentegodi. Två lag vars säsonger är på viss omgång.

Hemmalaget Hellas Verona ligger fortfarande på nedflyttningsplats i Serie A, men har efter Spezias förlust mot Napoli chansen att minska gapet upp. Faktum är också Hellas endast har en förlust på de senaste fem matcherna och har fått lite fart på säsongen. Den enda förlusten är på bortaplan mot Inter.

Lazio kommer till den här matchen mitt uppe i fighten om Champions League platserna. Innan förlusten mot Juventus i Coppa Italia senast har man gått väldigt starkt den senaste tiden. Fyra segrar på de fem senaste ligamatcherna, där 4-0 segern mot Milan är en av dem.

Med tanke på att Inter och Milan ställs emot varandra, vilket betyder poängtapp för något/båda av lagen, är det ett fint läge för Lazio att klättra förbi eller rycka ifrån Milanolagen i tabellen. Vi får se om Lazios stjärna Ciro Immobile är helt återställd och kan starta eller om det blir ett inhopp. Han fick 45 minuter i cupen mot Juventus senast, och bör därför vara redo för ytterligare minuter här.

Jag har väldigt svårt att välja sida i den här fighten. Lazio ska självklart vara det bättre laget, men att ställas mot ett Hellas Verona med lite medvind på bortaplan ska verkligen inte underskattas.

Jag väljer därför att tro på en målsnål historia. Hellas försvar har hittat formen bättre och bättre, medan Lazios anfallsspel är väldigt upp och ner. Kan Hellas krympa ytorna och göra det svårt för Lazio? Jag tror det! Mitt spel blir därför Under 2,5 mål i matchen till 1,72 hos bet365 !