Vecko-omgång i Serie A. Under tisdagskvällen gästas nykomlingen Hellas Verona av Udinese på Bentegodi-stadion. Här väljer jag att kliva in på Hellas (draw no bet) till 1,83 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet . Oddset har droppat något men jag tror det kan dyka ännu mer.

Jag tycker Hellas har öppnat säsongen starkt. Visserligen står Verona-klubben "endast" på fyra poäng efter lika många omgångar, men det ska sägas att de två uddamålsförlusterna mot Milan och Juventus har varit med mersmak. I synnerhet i helgen mot Juve (1-2) i Turin där Hellas bland annat vann skotten på mål och hörnorna. Den rutinerade och nya portugisen Miguel Veloso var stundtals helt briljant i Turin och bjöd på en riktigt läcker fullträff i den första halvleken.

Hellas Verona - Bologna 1-1
Lecce - Hellas Verona 0-1
Hellas Verona - Milan 0-1
Juventus - Hellas Verona 2-1

Mot Udinese ser skadeläget ganska lovande ut, däremot är den talangfulle albanske försvaren Marash Kumbulla avstängd.

Precis som jag var inne på fick Udinese stora problem med anfallsspelet i 0-1-förlusten i helgen hemma mot Brescia. Avsaknaden av Rodrigo de Paul (avstängd) var enorm och jag tror fallet även blir så i Verona. Förra säsongen låg den argentinska landslagsspelaren bakom i stort sett varje anfall och De Paul noterades för flest mål och målgivande passningar under förra säsongen för sitt Udinese.

Udinese - Milan 1-0
Udinese - Parma 1-3
Inter - Udinese 1-0
Udinese - Brescia 0-1

De Paul är kanske seriens viktigaste spelare för sitt lag och mot Hellas Verona, som såg väldigt fina ut senast mot Juve, tror jag "zebrorna" får det svårt.

Hellas att vinna (pengarna tillbaka vid kryss) till 1,83 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet känns därmed riktigt bra.

/F0rza

This is the stats tab
This is the post tip