Gick åt skogen i går. Både för Bournemouth och för Genoa. Bara kriga vidare! Tror att Hellas Verona har en bra chans att ta tre poäng - och återta serieledningen i Serie B.

SERIE B
2. Verona 18 10 4 4 35:22 34
9. Virtus Entella 18 6 8 4 26:21 26

Hellas hemma (3/22 lag)
9 6 2 1 19:10 20

Formen
F, O, F, V, F

Senaste match
Vicenza - Hellas Verona 1-0

Virtus Entella borta (14/22 lag)
9 1 4 4 8:14 7

Formen
F, O, O, O, F

Senaste match
Ascoli - Virtus Entella 2-1

Hellas Verona är solklar favorit till att flyttas upp till Serie A nästa säsong. I laget finns mängder av spelare med Serie A-erfarenhet. Inte mint Romulo och anfallaren Pazzini. Sista veckorna har det dock inte sett så jättebra ut. Framförallt på bortaplan, där Hellas har tre raka förluster. Sist blev det 1-0-förlust borta mot Vicenza. På hemmaplan har det, trots formsvackan, sett okej ut. 0-4 mot Novara är den enda riktigt stora plumpen, annars är det idel segrar - förutom sist det begav sig på Stadio Bentegodi. Då lyckades Perugia greja en pinne efter 2-2, och där kvitteringen kom på tilläggstid. Hellas har chansen att ta tillbaka serieledningen från Frosinone och skadeläget är bra. Virtus Entella saknar mittbacken Ceccarelli på grund av avstängning, och detsamma gäller centrala mittfältaren Troiano som både gjorde mål sist och åkte på två varningar. Dessutom kommer laget från sex matcher utan seger. Visserligen bara två förluster, men senate matchen torskade man borta mot ligatolvan Ascoli (2-1). Med tanke på avbräcken, att Hellas är så pass starka hemma och dessutom motiverade, tror jag det blir tufft för gästerna.

Preliminära elvor (Veronasera.it)

Hellas (4-3-3) Nicolas - Pisano, Bianchetti, Caracciolo, Souprayen - Romulo, Fossati, Bessa - Luppi, Pazzini, Fares

Saknar: Zuculini

Virtus Entella (4-4-2) Iacobucci - Iacoponi, Benedetti, Sini, Keita - Palermo, Moscati, Belli, Tremolada - Caputo, Masucci

Saknar: Cecarelli, Troiano (avstängda), Ammari, Costa Ferreira

SPELTIPS
Spelar Hellas Verona -1 asian (pengarna åter vid uddamålsseger) till 2,03 hos Bethard (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip