Speltips: Helsingborg - Djurgården

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-05-06 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2.00
Tips: Över 2,5 mål
Över 2,5 mål spelas i Helsingborg-Djurgården. Finns till bra odds hos LeoVegas, 888sport eller Unibet.

HIF har ännu inte hållit nollan i årets allsvenska. Fem av sex matcher har innehållit tre eller fler mål. För Djurgården är samma siffra fyra av sex. Stockholmarna har gjort mål i samtliga matcher hittills.

I den här matchen saknar Helsingborg återigen Granqvist. Landslagets lagkapten dras som bekant med ljumskproblem. Senast fick även defensive mittfältaren Abubakari utgå, men han är åtminstone med i truppen. Skulle även han saknas är det två tunga defensiva avbräck. Alexander Farnerud missar den här matchen pga skada, vilket är mer av ett offensivt minus. Positivt dock att islänningen Andri Bjarnason, skyttekung i fjol, är tillgänglig igen. Ger en annan spets framåt.

Även DIF har en del bekymmer:
Danielsson bommar igen pga hjärnskakning. Ersättaren Une-Larsson (dragits med skadeproblem) är bra, men såg inte helt bekväm ut mot Bajen förra veckan (matchotränad?). I Bajenderbyt återkom högerbacken Witry igen, viktigt även det då han visat sig vara en viktig poängspelare för laget.

Tycker Djurgården ska ha hygglig chans mot Helsingborg, bortaplan till trots. Tvekar dock lite kring att spela rak tvåa då det är lagets första gräsmatch för säsongen. DIF känns inte alls som ett utpräglat konstgräslag alá typ IFK Norrköping, men det kan ändå spela in och göra matchen jämn. Finns mer att hämta ur en sån som Ajdarevic, som varit en besvikelse hittills. Buya Turay är dock vass nog för att hota rejält på egen hand.

Helsingborg är inte en nykomling som kommer vara alltför avvaktande i en sån här hemmamatch. De har gjort mål i fem av sex matcher, vilket är rätt så rimligt sett till hur de spelat. Det inkluderar matcher hemma mot Bajen + Peking samt tuffa bortamatcher mot Häcken + IFK Gbg. Ska ha hyggliga chanser att näta även här mot ett DIF som sett lite skakiga ut defensivt utan Danielsson.

2-1 åt något håll?

Speltips: Över 2,5 mål - 2.00 LeoVegas, Unibet, 888sport
  Helsingborg - Djurgården
Spela på Speltips Helsingborg - Djurgården
Polsater - 5 Maj 2019 - 16:40
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
thomas88 - 2019-05-06 17:09

Tycker du har rätt där, DIF är i mitt tycke lätta att se bristerna i, Ajdarevic må vara en begåvad tänkare av fotboll, men om han inte är en lagspelare så blir han grinig när han missar passningarna, eller medspelarna inte kan räkna ut vad han impulsivt tänker göra. Resten av laget blir stillastående centralt, när passningsspelet blir ett duttande för duttandets skull på mittfältet ( Karlström), och då finns bara ett alternativ kvar, och det är att lira ut på ytterspelarna, som i förhållande till antalet försök misslyckas med inspelen. det är faktiskt väldigt tråkigt att se på. Jag tror den sammantagna frustrationen, och fantasilösheten tyvärr kommer slå hårdare ju längre säsongen lider. Bakåt är det också väldigt slumpmässigt. Jag vet inget om Helsingborgs förmåga, men de lirar ju i Allsvenskan och det brukar räcka för att göra mål på DIF (utom om motståndarna kommer ifrån Örebro). Troligen blir det en massa tjafs runt arenan och inne, då det var grova otrevligheter en tidigare säsong. En som har utvecklats är till min förvåning Ring. Han var ju en av de stora syndarna med erbarmliga avslut, ofta efter en väldigt lyckosam första dragning. Kanske han blir målskytt idag? Bärkroth har lyckligtvis tagit examen i startelvan, och är inte med.


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:54  Lopp 8: Vine Vision
Trav - Rättvik - Vinnare
1.80
12:30  Barcelona - Chelsea
Fotboll - Vänskapsmatch - Barca under 1,5 mål
1.80
19:00  Jönköping Södra - Västerås
Fotboll - Superettan - 1
1.65
01:00  Real Madrid - Arsenal
Fotboll - International Champions Cup - Över 3 mål
1.84
  Rekatochklart Poolspel Insats
19:30  V64 måndag 22/07 648 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming