Malmö att göra över 1,5 mål blir mitt spel i Skånederbyt. Finns till bra odds hos FastBet eller bet365 .
För den djärve går det att spela bortaseger + ö1,5 mål i matchen till 2.04. Finns hos Nordicbet under resultat + totalt antal mål eller så bygger man det spelet själv via ett Bet Builder-spel hos LeoVegas , Unibet eller bet365 .

Att "allt kan hända i derbyn" är något av en klyscha, men finns viss sanning i det också. Derbyn ska man ha respekt för. Helsingborg har sett svaga ut en längre tid, men har nu precis allt att vinna. HIF har inte vunnit sedan mitten av april (0-4-3 är en oskön tabellrad) och de har haft svårt att göra mål under den här perioden. En av förklaringarna till den svaga tabellraden är skadorna nykomlingen dragits med:
Pär Hansson har missat hela vårsäsongen och är out även här.
Farnerud gick sönder tidigt och är out även här.
Granqvist har bara spelat 6/11 matcher, men är med här. Ett plus såklart, men frågan är i hur bra slag han är? Veteranen har dragits med skador och är knappast helt hundra.
Dessutom har en sån som Rasmus Jönsson dippat i prestation jämfört med hur bra han var i säsongsinledningen.
HIF har än så länge inte hållit nollan i årets serie.

Efter en svag inledning med två poängtapp har MFF växlat upp rejält. 7-2-0 senaste nio matcherna, där poängtappen kommit borta mot Norrköping och IFK Göteborg. Kryss borta mot topplagen och vinna resten är ett guldrecept och det känns som Malmö kopplat greppet om en ny titel. Saknar återigen Nielsen, Bengtsson, Vindheim och Bachirou - men har visat sig klara sig utan dessa. Tycker laget radar upp bra prestationer där de är klart bättre än sina motståndare. Gjort mål i 10/11 matcher.

MFF gör här tredje matchen på en vecka, men det har varit rätt tacksamma uppgifter de haft tidigare: AFC och Sundsvall hemma. Körde över bägge lagen och det totalsiffran 7-1 över de två matcherna var i underkant. Har också så pass bred trupp att de kan rotera på en del spelare. Bara fem spelare spelade 180 minuter över de två matcherna. Är också perfekt att få en gräsmatch i ett hett derby som match tre på en sådan här vecka. De två faktorerna i kombination med att uppehåll väntar efter detta garanterar full körning och fullt fokus.

Tror att Helsingborg har hygglig chans att näta här, men över 90 minuter ska MFF vara något snäpp för bra. Malmö har betydligt fler och vassare vapen än Helsingborg och formen känns klart bättre dessutom.

1-3?



This is the stats tab
This is the post tip